Гонзо: Равенството не ни удовлетворява, но е закономерено

Не играхме като отбор в атака, недоволен бе треньорът на Черно море

Гонзо: Равенството не ни удовлетворява, но е закономерено

Старши треньорът на Черно море Георги Иванов не бе доволен от играта във фаза атака в мача срещу Славия, завършил 0:0. 

 
„Наистина не ни удовлетворява резултата. Мисълта ни беше да победим, искахме да упражним дълбока преса, не успяхме, Славия лесно изнасяше топката. Имахме ситуации от центрирания, нямахме чисто положение, но след тези три загуби е нормално да има малко колебание в отбора. Равенството е закономерно в крайна сметка, биха се бориха се на този тежък терен.” 
 
„Не смятам, че Славия са имали нещо кой знае какво. На контра ни хващаха няколко пъти, смятам, че последният пас ни липсваше. Самият отбор не игра като отбор в атака, в защита не мога да кажа, че сме допуснали някакви ситуации, но в атака хората не показаха каквото трябва.”
 
„Бакари имаше удар от вратаря, носът му май е счупен. Вратарят Коварж, който дебютира, показа добри неща, рано е да му давам генерални оценки, но щом като сме го привлекли, има качества.” 
 
„Сътресение не би трябвало да има след трите загуби. Изиграхме последните два мача с Лудогорец и ЦСКА на едно добро ниво. Не заслужавахме да ги загубим, но ги загубихме. С Берое ще се опитаме да победим. Отидохме на Армията  и искахме да победим, с Лудогорец - същото, мачът с Берое няма да прави изключение”, коментира Гонзо пред Диема Спорт 2.  
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки