Феновете обърнаха гръб на Берое

Агитката иска среща с ръководството на клуба

Феновете обърнаха гръб на Берое

Недоволството срещу играта на отбора и тре­ньорския щаб набира все по-голяма сила сред феновете на Берое. Пример за това е, че агитката демонстратив­но обърна гръб на футболи­стите и екипа след загубата с 0:4 от ЦСКА на "Българска армия". След последния съ­дийски сигнал на Станислав Ставров състезателите отидоха на пистата пред сектор Г, за да поздравят привържениците. Те обаче се завъртяха и не пожелаха да говорят с тях. Това бе тяхната форма на протест срещу слабото представяне на отбора.

След отпадането от Сеп­тември (София) за купата тарторите на агитката са имали среща с тима и Александър Димитров, съобщава „Тема спорт”. Запалян­ковците обяснили на всички, че ще продължат да ги под­крепят, въпреки че не показ­ват нищо. Те подчертали, че ще дадат кредит на доверие на треньора - какъвто е об­ещан още през лятото. Но били категорични, че в след­ващите три двубоя трябва да покажат промяна в игра­та. Вместо това дойде поражението с 0:4 от ЦСКА.

От агитката на заралии вече искат среща с ръковод­ството на клуба и спортно-техническия щаб. И е почти сигурно, че ще настояват за промени, ако съставът не ги задоволи с представянето си срещу Черно море (мачът е в петък от 20:00 часа в Стара Загора) и след това при домакинството на Бо­тев Пд (16 октомври, неде­ля).

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки