Сензациите в пресата: Домусчиеви на среща с Насер Ал-Хелаифи

Босът на ПСЖ нае цял етаж в "Хилтън" само за себе си, мястото на Лукин в Левски изстива

Сензациите в пресата: Домусчиеви на среща с Насер Ал-Хелаифи

Сензациите в родната преса на 28 септември, сряда, 2016 година:

Меридиан мач: Ал-Хелаифи ще се срещне с братя Домусчиеви

Собствениците на Лудогорец Кирил и Георги Домусчиеви ще се срещнат с боса на ПСЖ Насер Ал-Хелаифи. Очакванията бяха това да се случи или снощи или днес на обед. Босовете ще обсъдят политиката и бъдещето развитие на клубовете. По всяка вероятност Домусчиеви ще се запознаят детайлно с работата в ПСЖ и да извлекат необходимия им опит, който да използват в полза на Лудогорец.

Преди известно време босът на ПСЖ бе определен за наи-влиятелния човек в историята на френския футбол при наличието на Зинедин Зидан, Мишил Платини и още десетки легенди. Ал-Хелаифи направи революция, след като уреди „Катарските авиолинии" за спонсор на Барселона, а логото стои на екипите.

Никога в историята си каталунският гранд не бе слагал лого на фирма освен УНИЦЕф. . Ал-Хелаифи е бивш тенисист, но стига едва до №995 в световната ранглиста. Много близък е с Рафаел Надал.

Тема спорт: Мястото на Лукин при сините изстива

Бъдещето на Сърджан Лу­кин в Левски става все по-неси­гурно. Румънецът бе с тима в Пловдив за гостуването на Ло­комотив (Горна Оряховица), но отпадна от групата и му се наложи да изгледа двубоя от трибуните на "Лаута". През настоящата кампания той все още не се е появявал на те­рена.

Бранителят получи кон­тузия по време на последната контрола преди първия мач от Лига Европа срещу Марибор. След това Лукин дълго се възстановяваше, лекува се и в Италия. От повече от две сед­мици той е напълно готов за игра - бе на пейката при визи­тата на Нефтохимик (2:1), а след това и за домакинството на Пирин Бл (2:0). Петрович обаче не пожела да разбие двойката, която създаде - Ди­митър Пиргов - Александър Александров. А освен това ос­тана доволен от Виктор Генев и му предложи договор, ма­кар и до края на годината. Ос­вен това за този пост сините разполагат и със Симон Сандберг, който бе купен това ля­то за 200 хиляди евро от шведския Хекен. Така че към този момент Лукин се явява пети избор за позицията в центъра на отбраната.

Румъ­нецът подписа с Левски в нача­лото на 2016 година, а дого­ворът му е до лятото на 2017- а. И ако Виктор Генев се спра­ви добре със задачите си и по­лучи предложение да удължи споразумението си, нищо чуд­но Лукин да трябва да си тър­си нов отбор.

7 дни спорт: Босът на ПСЖ сам на цял етаж в „Хилтън”

Цял етаж в "Хилтън" беше отцепен само за шефа на Пари Сен Жермен Насер Ал-Хелаифи. Катарският бизнесмен, чиито компании се оценяват на 130 милиарда евро, доведе лично тима в София за гостуването на Лудогорец в група „А“ на Шампионската лига. Мачът е тази вечер от 21:45 часа на националния стадион.

Още един етаж беше резервиран само за отбора. Пиле не може да прехвръкне в хотела. Готвач и 50 души антураж чакаха звездите на Пари Сен Жермен в хотела, като следобедната им закуска ги посрещна сервирана.

Парижани се возят по софийските улици с клубния автобус, който също пристигна от Франция предварително. Рейсът впечатли посрещачите с лукса и имената на всички играчи, изписани върху стъклата.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки