Люпко Петрович: Гонзо е победител и няма да дойде на "Герена" да се предаде

Нашият осминафинал е най-интересен, смята сръбският специалист

Люпко Петрович: Гонзо е победител и няма да дойде на "Герена" да се предаде

Старши треньорът на Левски Люпко Петрович коментира пред „Меридиан Мач" жребия за осминафиналите в тур­нира за Купата на България. Неговият тим ще се изправи срещу Черно море, воден от „синята" ле­генда Георги Иванов-Гонзо.

„Все с някой трябваше да играем. Не мога да кажа дали съм доволен или не­доволен. Важно е да продължим. Със си­гурност от всички осминафинали нашата двойка е най-инте­ресната", заяви Петрович.

На въпрос по-специален ли е този мач за него предвид това, че ще мери сили с Георги Иванов, с който рабо­теха в Левски в края на миналия сезон, Петрович отсече:

„Те­зи последни два кръ­га от миналия сезон въобще не ги броя. Аз тогава не позна­вах отбора. Работата ми трябва да се оце­нява от началото на този сезон, когато ве­че наистина аз започнах да подготвям тима. Що се отнася до Гонзо, той е побе­дител и няма да дой­де на „Герена", за да се предаде”.

Люпко Петрович каза няколко думи и за гостуването на Ло­ко (ГО), което Левски взе трудно в понеделник.

„Имахме тежък мач. Съперникът игра добре. Доволен съм от защитата и вра­таря, че не получих­ме гол. Най-важното е, че продължаваме серията от победи”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки