Перес се връща сред титулярите на ЦСКА

Защитата е проблемно мя­сто на армейците, като дес­ният краен бранител Стани­слав Манолев все още не е нав­лязъл във форма

Перес се връща сред титулярите на ЦСКА

Колумбиецът Рафаел Перес почти сигурно ще се завърне в титулярния състав на ЦСКА, след като изтърпя срещу Берое (4:0) наказание от мача с Локо Сф за купата. Очаква се 26-годишният бранител да започне от първата минута утре сре­щу Ботев и да си партнира с ка­питана Божидар Чорбаджий­ски. Много е вероятно това да бъде централната двойка за­щитници на ЦСКА и във вечно­то дерби, което е на 15 октом­ври. Всичко зависи от това как двамата ще се представят в Коматево. Ако някой от тях за пореден път се издъни, ще от­стъпи мястото си на Дюлгеров сред титулярите, които ще играят срещу Левски.

Опциите пред треньора Еду­ард Йорданеску не са много, ка­то именно ядрото на ариергарда е най-притеснителната зона в момента. От началото на се­зона на тази позиция най-често бяха използвани трима - Чорбаджийски, Перес и Александър Дюлгеров. Никой от тях обаче не бе убедителен, а дори напро­тив - грешките при всеки един изобилстваха. Другият вари­ант за централен защитник е Пламен Гълъбов, който обаче не успява да хване ръка дотук. А в единственото си участие в елита срещу Верея (0:1) бе изго­нен с два жълти картона. От­тогава не е стъпвал на терена в официален мач за първия от­бор, а е използван в дублиращия състав.

Така като основен вариант засега се очертава двойката Чорбаджийски - Перес и най-ве­роятно тя ще бъде използвана в следващите мачове. Въпреки че младият капитан на армей­ците не е убедителен от нача­лото на сезона, той отново по­лучи повиквателна за национал­ния отбор заедно с левия бек Ан­тон Недялков.

Защитата е проблемно мя­сто на армейците, като дес­ният краен бранител Стани­слав Манолев все още не е нав­лязъл във форма, а неговият дубльор Стойчо Атанасов поне още седмица няма да тренира пълноценно.

ЦСКА плати над 3 млн. лева на НАП

Левски вече не фигурира след длъжниците

Гидженов свири Левски - Славия

Владимир Вълков с наряд за визитата на ЦСКА в "Надежда"

ЦСКА ще бъде поставен ако се класира в Лига Европа

Добри новини за "червените"

Каранга: Целта на ЦСКА е титлата

Тук съм да завърша историята, обясни нападателят

Привикаха Каранга на специален разговор

Причината е ясна - липсата на голове

ИЗВЪНРЕДНО: Четирима напускат ЦСКА

Вижте кои са те

Цветомир Найденов към ЦСКА-София: Аз ви играя с 19-годишни, а вие ми играете със съдиите!

Благодетелят на ЦСКА 1948 не остана доволен от съдийството в този двубой

Скаршем се закани на Левски: Мисля да им вкарам два гола!

Норвежкият футболист на ЦСКА бе герой срещу ЦСКА 1948

Ел Местро: Показахме страхотна реакция, най-важен е резултатът

Треньорът на ЦСКА бе много доволен от успеха над ЦСКА 1948

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки