Късметлийката Паулина (СНИМКИ)

22-годишната красавица е родена в Лос Анджелис, но семейството ѝ емигрира преди това от Русия

Късметлийката Паулина (СНИМКИ)

Преди 22 години родителите на Паулина Шафир емигрират от Русия в САЩ и само четири месеца по-късно тя се появява на бял сявт.

Русокосата Паулина се превръща в първо поколение американка, израства в Лос Анджелис и завършва колеж в две специалности – психология на поведението и математика.

Става обаче така, че майка ѝ я отглежда сама и двете живеят скромно.

„До 13 или 14-годишна възраст дори не съм си помисляла да бъда модел. Постоянно се сравнявах с други момичета, които изглеждаха по-добре и бяха по-добре облечени от мен. Нямах възможност да си купувам гримове или красиви дрехи. Родителите ми нямаха стил, аз не можех да си позволя да имам определен стил на обличане. Чувствах се като грозно момиче в света на красивите момичета”, разказва Паулина.

Уроци по актьорско майсторство повдигат самочувствието на момичето. Случайно си прави портфолио и различни фотографи започват да ѝ предлагат да снима фотосесии.

„Всичко, което съм направила като модел не се дължи на моя огромна амбиция, а на късмет. И това малко ме натъжава. Знаете ли защо? Защото има толкова много хора, които наистина се опитват да постигнат нещо и не успяват”, казва тя.

В последната си фотосесия тя е пред обектива на фотографа Бен Цуи, който също е от Лос Анджелис.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки