Четвърти „армеец” аут за месец

ЦСКА играе с македонци след лагера в Тетевен

Четвърти „армеец” аут за месец
Бранителят на ЦСКА Александър Дюлгеров е скъсал мускул и така ще се превърне в 4-ия играч на армейците от началото на сезона, който ще отсъства поне месец от терените. 

Преди него се контузиха Преслав Йорданов, Стойчо Атанасов и Рафаел Перес. Дюлгеров е получил травмата в последната тренировка преди двубоя с Ботев, която се проведе на "Армията" в петък. Така той ще пропусне лагера на червените в Тетевен. 

Престоят в подбалканския град ще започне в понеделник и ще приключи в събота. Тогава червените пътуват обратно за София и в същия ден (8 октомври) се очаква да изиграят контрола на "Армията" срещу македонски тим.

В проверката на терена ще се завърне нападателят Преслав Йорданов, който от началото на тази седмица тренира на пълни обороти. Малко по-дълго време ще отнеме възстановяването на десния бек Стойчо Атанасов, който все още не е в достатъчно добро състояние, за да се готви наравно със съотборниците си.

Възможно е в проверката в събота да играе и Борис Галчев, който се очаква да бъде реабилитиран в първия отбор за Вечното дерби на 15 октомври, още повече предвид червения картон на Симао. Халфът не попадна в групата и за гостуването на Ботев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки