Сензациите в пресата: Лудогорец реже турци за контрола

Бежанец от Ирак се грижи за прическите на футболистите, Балъков пропуска мача в Швеция и още…

Сензациите в пресата: Лудогорец реже турци за контрола

Сензациите в пресата днес, неделя, втори октомври 2016 година:

„Меридиан мач”: Лудогорец отрязал Галатасарай за контрола

Лудогорец се отказа от идеята да играе контрола по време на паузата в първенството заради мачовете на националните отбори. Припомняме, че другия уикенд няма да има срещи от Първа лига, защото България играе световни квалификации срещу Франция и Швеция. Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев вярва, че подобен мач по време на паузата няма да е от полза на отбора, защото той ще е с много липси заради повиканите в различните национални отбори. „Меридиан Мач" научи, че заради желанието на Дерменджиев ръководството на клуба е отхвърлило няколко много примамливи оферти за контроли. Най-солидните от тях дошли от съседна Турция, където най-силните отбори искали да играят срещу Лудогорец. Както е известно, именно по време на паузата Левски ще играе мач с Галатасарай. Говори се, че „Чим бом" първо е отправил оферта към „орлите", но тя е била отхвърлена, защото тогава в Разград не са били сигурни дали искат контролата. Вчера пък Лудогорец е отрязал и останалите желаещи за мач.

„24 часа”: Балъков пропуска мача в Швеция, стиска палци на Хубчев
Бронзовият медалист и участник в идеалния отбор на световното първенство в САЩ през 1994 година Красимир Балъков няма да играе в мача между ветераните на Швеция и България. Повторението на двубоя за третото място на американския мондиал ще се състои на 9 октомври, ден преди квалификацията на националите със скандинавците за Русия 2018. Неотложни ангажименти в Германия спират Балъков за Швеция. “С нетърпение очаквах да пътувам за Швеция, защото разбрах, че това ще е мач, с който ще почетем моите колеги Трифон Иванов и Клас Ингесон, но неотложни ангажименти в Германия правят участието ми в мача невъзможно. Въпреки желанието ми понякога нещата не се случват така, както си ги планирал”, казва Балъков пред официалния си сайт. “Желая успех на моите съотборници в този мач. Стискам палци за добро представяне на националния отбор и успешен старт на моя колега Петър Хубчев и неговия щаб в предстоящите световни квалификации”, допълва плеймейкърът на звездния ни национален тим. В понеделник пък Хубчев ще бъде официално представен като национален селекционер. Неговият договор е до края на квалификационния цикъл, който бе започнат от Ивайло Петев. Той тръгна с трудно 4:3 над Люксембург, а след това реши да продължи кариерата си в “Динамо” (Загреб). Утре стартира лагерът на националите за мачовете с Франция и Швеция. 

„Труд”: Бежанец от Ирак се грижи за прическите на футболистите от Лудогорец
Преди всеки мач на „Лудогорец” за визията на футболистите и по-точно техните прически се грижи Ахмед аяд Али – иракски бежанец и фризьор. Той прави косите на момчетата и за големия мач от Шампионска лига между „Лудогорец” и ПСЖ. Машинката и ножицата сякаш са част от Ахмед, а всеки седнал на стола му си тръгва с усмивка и селфи. Той е в България повече от 5 години. Идва като бежанец от Ирак и остава като фризьорът на повечето известни спортисти у нас. Тимът на „Лудогорец” не излиза на терена, без да мине през неговите ръце, а на волейболния ни отбор носи късмет на Евро 2015. Фризьорът споделя, че всеки футболист иска нещо различно, иска да се отличава от останалите. Най-суетни са Вура, Сесиньо и Анисе. Най-малко претенции има Владо Стоянов. За първи път Ахмед подстригал известен футболист у нас случайно. „Лудогорец” искали да купят футболист от Ирак, който Ахмед познавал от детство. Отишъл до Разград да се види с него, взел си и машинката, за да му направи косата преди пробите. Той направил прическа на своя съгражданин и един от футболистите на отбора поискал същата прическа.
Лудогорец обяви кога пуска билетите за Левски

Деца и пенсионери ползват 50% намаление

Лудогорец падна от Стяуа след скандална дузпа (ВИДЕО)

"Орлите" загубиха с 2:3 в контролна среща

Дерменджиев: Има умора в нашия отбор, паузата идва навреме

"Изиграхме добър мач", каза треньорът на Лудогорец след разгрома над Локо (София)

Пьотровски хвали Неделев след успеха

Капитанът на Лудогорец вкара на ЦСКА 1948

Дерменджиев: Това е пореден ценен трофей за Лудогорец

Треньорът на "орлите" не скри радостта си след спечелената Суперкупа на България

СЛЕД ДУЗПИ: Лудогорец ликува със Суперкупата (ВИДЕО)

Двамата в мача на "Ивайло" бе голяма

Лудогорец и ЦСКА 1948 в спор за Суперкупата

Двата тима подновяват футбола у нас

Дерменджиев: Доволен съм от цялостното представяне на отбора

Треньорът на Лудогорец говори след контролата с Млада Болеслав

Лудогорец приключи контролите в Турция с равенство срещу корави чехи (ВИДЕО)

Разградчани завъртяха 1:1 срещу Млада Болеслав

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки