Фенове, футболисти и ветерани на Ботев участваха в почистването на Колежа

"Надявам един ден на изиграя поне един мач на този велик стадион", сподели Лъчезар Балтанов

Фенове, футболисти и ветерани на Ботев участваха в почистването на Колежа

Над 200 фена на най-стария клуб в страната се включиха в организираното почистване на стадион "Христо Ботев" тази сутрин. Сред хората, които подкрепиха инициативата от кампанията "Кауза КОЛЕЖА" на Клуба на привържениците на Ботев Пловдив бяха ветерани, футболисти от представителния отбор, деца от школата, както и треньорското ръководство начело с Николай Киров и Иван Кочев. Ръкави запретнаха лекуващият контузия капитан на Ботев - Лъчезар Балтанов, вратарят Мартин Димитров и нападателят Наско Милев. 

 

Почистването започна точно в 9:30 и приключи в 13:30 часа, като хората бяха подкрепени и от няколко багера и камиона, които извозваха отпадъците и строителните материали. 

 

"От доста време съм в Ботев и се надявам наистина един ден на изиграя поне един мач на този велик стадион", сподели Лъчезар Балтанов пред камерата на официалния сайт. 

 

"Много ми е тъжно, защото целия ми живот е минал тук. Новото съоръжение не успя да се завърши, но аз съм оптимист, че всичко ще си дойде на мястото, макар и малко по-късно", пък каза легендата на клуба Динко Дерменджиев - Чико  

 

Феновете и футболистите не се стреснаха от силния вятър и дъжда и за  3 часа почистиха всички треви около строителната площадка, както и терена на стадион "Христо Ботев". 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки