БФС-Пловдив наказа и двамата треньори на Асеновец (Асеновград) заради лошо поведение

Това са Михаил Аврионов и Димитър Илиев

БФС-Пловдив наказа и двамата треньори на Асеновец (Асеновград) заради лошо поведение

Дисциплинарната комисия на ЗС на БФС-Пловдив наказа и двамата треньори на третодивизионния Асеновец (Асеновград) заради невъздържано и обидно поведение заради изпълненията им от мача с Любимец от 10-ия кръг на Югоизточната трета лига. Това са Михаил Аврионов и Димитър Илиев. По член 34(1) т.2 от Дисциплинарния правилник се наказва със забрана да изпълнява функции като треньор от името на отбора за 3(три) срещи и глоба от 250(двеста и петдесет) лева треньора на ФК"Асеновец 2005"гр.Асеновград Михаил Аврионов. 

 
Наказанието е наложено за обида или неприличен жест към длъжностно лице, служебно лице и/или зрители, нарушителят се наказва със забрана за изпълняване на функции като треньор за до 3 (три) срещи и с глоба в размер на 2000 (две хиляди) лева. Глобата обаче е валидна само за професионалния футбол, а разделена по таблица за аматьорския се получава и актуалната санкция. По член 34(1) т.4 от Дисциплинарния правилник се наказва със забрана да изпълнява функции като треньор от името на отбора за 5(пет) срещи и глоба от 125 (сто двадесет и пет) лева треньора на ФК"Асеновец 2005"гр.Асеновград Димитър Илиев. 
 
Параграфът за това наказание гласи, че е за саморазправа или опит за саморазправа - бутане, блъскане, нанасяне на удар на длъжностно лице, нарушителят се наказва със забрана за изпълняване на функции като треньор за 5 (пет) срещи и с глоба в размер на 2000 (две хиляди) лева. И тук глобата е съобразена с това, че се прилага за аматьорския футбол. БФС-Перник пък изважда от състава на "А2" ОФГ ФК "Балкан" (Банище), заради организационни и финансови проблеми. Дивизията остана само с 8 отбора, след като преди по-малко от седмицата беше изваден и Партизан (Ярджиловци). 
 
Солени глоби отнесоха няколко отбора в Монтана. Шурданица (Георги Дамяново) е наказана с глоба от 625 лева заради саморазправа на ръководители, служители или служебни лица на ФК от гостуващия отбор с длъжностни лица на футболната среща с Миньор-Кипровец (Чипровци) в 8-ия кръг на местната Областна група. Миньор-Кипровец (Чипровци) е наказан със 125 лева глоба заради използване на пиротехника от феновете на тима при визитата в Георги Дамяново. 
 
Ботев 1930 (Кобиляк) е наказан с 1 среща лишаване от домакинство и глоба от 312,50 лева заради опити за побой или малтретиране на противникови състезатели, служебни или длъжностни лица, или увреждане на МПС на гостуващия отбор и длъжностните лица в "района на стадиона". Това е станало в срещата от 8-ия кръг от Б областната група, а потърпевшите са Спортист (село Благово).
Марек призова феновете си за подкрепа

В предстоящия домакински мач от Втора лига срещу Септември (София)

Иван Иванов: В ЦСКА 1948 има много талантливи млади футболисти

"Зарадвах се, когато се отвори тази възможност..."

Павлин Николов обяви бъдещето на Росен Кирилов

Треньорът на отбора ще продължи да бъде на поста си и следващия сезон

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

Митов се завръща в Септември

Опитният специалист сменя Иван Гешев

Монтана има нов треньор

Петър Колев смени Митов на "Огоста"

Дунав повали Септември Сф с 2:1 след греди и червен картон (ВИДЕО)

Русенци се изкачиха до десетото място в класирането на Втора лига

Треньорът на „соколите“ ги похвали след успеха

„Поздравявам момчетата, тъй като изпълниха задачите”, заяви Росен Кирилов

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки