Сензациите в пресата: Надъхват "Армията" с рекордни премии

Агитките двата 30 000 лева за хореография, Крушарски и Илиан се помириха

Сензациите в пресата: Надъхват "Армията" с рекордни премии

Сензациите в родната спортна преса на 14 октомври, петък, 2016 година:

Меридиан мач: Надъхват „Армията” с рекордни премии

Нечувани премии ще получат футболистите на ЦСКА-София, ако успеят да победят Левски в утрешния мач на „Васил Левс­ки". „Меридиан Мач" научи, че финансови­ят благодетел на клу­ба Гриша Ганчев е обещал сериозна сума за играчите, ако взе­мат скалпа на най-ом­разния му отбор. Не е тайна, че победата за ЦСКА-София е много повече от три точки. От нея до голяма сте­пен зависи припознаването на клуба за наследник на фалира­лия ЦСКА. Точно за­ради това Ганчев дава мило и драго, за да стигне до крайния ус­пех, а няма съмнение, че играчите на Едуард Йорданеску ще са озверели, за да го зарадват.

От началото на сезона нито веднъж играчите на ЦСКА-София не са играли за допълнителни бонуси, като са взимали таки­ва само по вътрешния клубен правилник.

В Левски пък няма да има извънредни премии. Поне на този етап. Допълнителни бонуси евентуално може да има при го­ляма победа над отбо­ра на Едуард Йорда­неску. Откакто новите собственици са наче­ло на „сините", пре­миите на „Герена" се изплащат по нова сложна схема, която досега не е използва­на в България. При нея са важни много детайли, а основните от тях са моментното класиране на Левски, това на съперника и реномето му.

Тема спорт: Крушарски и Илиан се помириха, има пари за играчите

Собственикът на Локомо­тив Пловдив Христо Крушарски и старши треньо­рът на отбора Илиан Илиев проведоха вчера важна сре­ща помежду си. На нея те об­съдиха проблемите, възни­кнали в тима след домакин­ската загуба на черно-белите с 2:3 от Пирин. Двамата се съгласиха, че е необходи­мо спокойствие в Локо, за да може футболистите да да­дат най-доброто от себе си в оставащите мачове до края на календарната годи­на.

Босът се видя и с тарторите Мар­тин Камбуров, Кирил Котев и Ванчо Траянов. След това се срещна и с останалите футболисти от тима. Той ги увери, че вярва в тях и разчита да се представят силно в следващите мачове. Настроението в Локо Пд се повиши, след като играчите получиха месечните си за­плати.

Ветераните на Локо и Бо­тев завършиха 0:0 в първия полуфинал от областното първенство, който се игра на стадиона в парк "Лаута".

Труд: 30 000 лева дават агитките за хореография

Горещо шоу стягат агитките на ЦСКА и Левски за съботното вечно дерби. Фенклубовете ще похарчат около 30 000 лева за хореографията за големия мач. От „червения“ лагер се похвалиха, че вече са събрали 15 000 лева. Зарядът преди двубоя по традиция е голям и съвсем нормално се очаква да бъдат похарчени рекордни суми за хореография. „Сините“ привърженици имаха събрани до сряда 7000 лева за своето шоу. Очаква се обаче сумата да бъде скочи сериозно, защото средства в официалния фен клуб на Левски пристигат от различни краища на България.

„Ад да настане, глас да не остане! – пише на сайта на Националния клуб на привържениците на „Левски“. – Гарантираме невиждано шоу, за което ще се говори не седмица или две, а цяла година.“

Агитките на двата гранда пазят в тайна как ще изглежда хореографията им, тъй като цялата организация преди дербито тече „под ключ“.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки