Скандалжията Бартън май приключи с Рейнджърс

Той беше отстранен първо за две седмици, след това за още една, като втората санкция трябваше да изтече на 10-и този месец

Скандалжията Бартън май приключи с Рейнджърс

По всичко изглежда, че дните на полузащитника Джоуи Бартън в редиците на Глазгоу Рейнджърс приключиха. В сайта на Радио "Би Би Си" се появи информация, че "34-годишният халф няма да се присъедини към тренировките на отбора в понеделник, а по всичко изглежда, че това изобщо няма да се случи". Той беше отстранен първо за две седмици, след това за още една, като втората санкция трябваше да изтече на 10-и този месец.

Бившият играч на Бърнли, който се присъедини към шотландския гранд през лятото с договор за две години, беше наказан през септември с лишаване от правото да тренира заради нарушаване на правилата за залози на футболни мачове. Бартън поиска да бъде изслушан от клуба си и от ръководството на Шотландската Висша лига, но това му желание не беше удовлетворено. Eксцентричният играч се замеси в скандал със съотборника си Анди Холидей, а размяната на реплики между двамата накара ръководството да изгледа внимателно на видео още един път поражението с 1:5 от Селтик през септември, за да се задълбочи в поведението му.

След това шотландската ФА обяви, че има доказателства за 44 направени залози от Бартън от 1-и юли до 15-и септември. Но не само той е в списъка на хората, които са уличени, че са залагали- дали на своя отбор или на други, няма яснота. Изслушването на Бартън, който има повече от 400 мача на най-високо ниво за отбори като Манчестър Сити, Нюкасъл, Куинс Парк и Марсилия, е насрочено на 17-и ноември. С Бартън в състава си Рейнджърс имат 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, а в момента заемат 3-а позиция в шотландското първенство с 15 точки, на 4 от лидера Селтик.

10 от Барса рухнаха срещу ПСЖ (ВИДЕО)

Вижте подробности

Спортинг (Лисабон) с оферта да си върне Роналдо, дава му шанс да играе в ШЛ

Той има оферта от клуба в който стартира голямата му кариера

Радост в Интер Маями: Меси вече е здрав и се завръща сред титулярите

Травмата в бедрото му е отшумяла

Съвсем очаквано: Бенфика дава нов договор на ветерана Ди Мария

Аржентинецът играе страхотно, макар че е на сериозна футболна възраст

ПСЖ с амбициозен ход, ще се пробва за капитана на Челси Рийс Джеймс

Първите разговори между двете страни вече дори са стартирали

Бензема разкритикува съотборниците си в Ал Итихад

"Не мога да печеля сам мачове", категоричен е той

ПСЖ надви Марсилия на "Велодром" с човек по-малко (ВИДЕО)

Парижани спечелиха комфортно

Интер Маями загуби катастрофално без Меси в състава (ВИДЕО)

Отборът на аржентинеца отстъпи с 0:4 срещу Ню Йорк Ред Булс

Ирландия изпусна Белгия, пропиля дузпа и двете страни врътнаха реми (ВИДЕО)

В този сблъсък не паднаха попадения

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки