Икарди бе глобен от Интер, но остава капитан

Нападателят се извини на феновете и ще махне скандалните страници от автобиографията си

Икарди бе глобен от Интер, но остава капитан

Звездата на Интер Мауро Икарди остава капитан на "нерадзурите". Това съобщиха от ръководството на клуба, след като проведоха 70-минутен разговор със своя голмайстор. Както е известно, нападателят вбеси тифозите на клуба с публикации в своята автобиография, излязла на пазара преди седмица. Деветката на миланския гранд обаче ще бъде глобен сериозно.

"Тези дни преживях една тъжна част от моята авантюра с черно-синята фланелка. В едно семейство, каквото е Интер, се случва да има трудни моменти. Всичко стана заради една страница от моята книга, която можеше би беше малко прекалена. Обидих много тифози, но е нужно да се гледа напред. Искам да направя така, че всичко да се върне, както преди. Искам прошка, като ще направя всичко възможно тези страници да ги няма повече в книгата.

Говорих с ръководството и това е затворена страница. Всички заедно искаме най-доброто за Интер, тъй като това е най-важното. Приемам всяко решение на ръководството. Освен това за в бъдеще ще се опитам да бъда по-внимателен, тъй като моята позиция го изисква. Обединени сме повече от всякога и ще преследваме целите си", сподели Икарди, който бе на среща с Хавиер Санети, Пиеро Аусилио и Джовани Гардини.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки