Яръмов се закани да внесе ред в школата на ЦСКА

След зимната пауза ще бъдат освободени тези, които не показват желание, казва главният мениджър

Яръмов се закани да внесе ред в школата на ЦСКА

Главният мениджър на шко­лата на ЦСКА Стефан Яръмов изрази разочарование от изми­налия уикенд. Армейците допу­снаха срамна загуба с 0:7 от Левски на „Герена" при набор 2003 г., а в Елитната група дo 17 г. тимът падна в гостуване­то си на Славия с 1:3.

"До Нова година всички в школата имат кредит на до­верие", каза Яръмов пред "Тема Спорт". "До зимната пауза все­ки има шанс да докаже, че има място в школата. Но тези, ко­ито не показват желание и ка­чества, ше бъдат освободени. Не можем да правим компро­миси в ЦСКА, в крайна сметка целта ни е да се превърнем във водеща школа. Така че ще има промени в школата, защото не можем да си позволим по­добни резултати", отсече Яръ­мов.

Вчера пък бе теглен жребий за Купата на БФС при набори­те 1999 и 2001 г. ЦСКА гостува на Левски-Раковски при 2001 г. на 28 октомври от 14:00 часа, а реваншът е на 18 ноември от 14:00. При родените през 1999 г. пък армейците се пад­наха с Черно море. Първият мач е в столицата на 29 ок­томври от 11:00 часа, а реван­шът е на 19 ноември от 11:00 часа на стадион "Корабостро­ител".

Има вероятност тези два набора на ЦСКА да играят до­макинските си срещи на Панча­рево, ако времето не е твърде лошо. В противен случай дву­боите ще са на "Царско село”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки