Балъков: Бобич ще ни помогне да пренесем немския модел на работа

Легендарният футболист на Щутгарт Фреди Бобич, който изгледа победата на Черноморец с 1:0 над Сливен ще помага за пренасянето на немския модел на работа в бургаския тим.

Балъков: Бобич ще ни помогне да пренесем немския модел на работа

Легендарният футболист на Щутгарт Фреди Бобич, който изгледа победата на Черноморец с 1:0 над Сливен ще помага за пренасянето на немския модел на работа в бургаския тим.

Това обяви треньорът на „акулите” Красимир Балъков на пресконференцията след контролната среща, играна на стадион „Лазур” в Бургас.

Фреди Бобич е пристигнал в България по покана Балъков, с когото предстои да бъдат проведени разговори за съвместна работа.



„С Фреди Бобич сме играли в един клуб – заедно с Джожане Елбер и бяхме един от известните тандеми. Чуваме се често и имаме много добро отношение по между си. Той е тук по наша покана и ще остане до неделя. Ще проведем доста разговори и ще се постараем да намерим някакво съвместно сътрудничество. Ще използваме многото контакти, които притежава, както и богатата му история и ще видим, с какво може да сме си полезни един на друг”, уточни Балъков.


„Вече разговаряхме с него, предстоят ни още разговори, а ако е необходимо, пак ще дойде. Целта ни е да се доближим максимално до Германия, която е водеща сила във всяко едно отношение”, добави още наставникът на Черноморец.



Относно изиграната контрола, Балъков подчерта, че е доволен от проявения хъс от страна на неговите футболисти и от контролата като цяло.

„Гледал съм няколко мача на Сливен от трибуните и мога да заявя, че там се работи сериозно. Ние бяхме притеснени през първите 15-тина минути, но според мен това е нормално – нов треньор, нов треньорски екип, нова атмосфера. Ще ни трябва време, за да може този синхрон, който показвахме от време на време, да бъде малко по-доминиращ”, заяви специалистът.

„Доволен съм от факта, че 90 минути моите момчета се бореха и вярваха в крайния успех. Резултатът не беше от толкова голямо значение, но все пак съм щастлив, че продължихме победната серия”, завърши Балъков.

 
 
Етър съобщи имената на още звезди за юбилея

Вижте кои ще участват в празника по случай 100 години футбол във Велико Търново

България U15 с реми срещу Косово (ВИДЕО)

Две дузпи и 1:1 в контрола, играна в Прищина

Разкритие: БФС помага на Етър

Централата ще финансира поставянето на осветление на новия тренировъчен

Козирката на „Армията“ вече е в историята (ВИДЕО)

Вижте подробности

Левски обяви програмата си до дербито

Вижте какво съобщиха „сините“

Двама основни футболисти се връщат в строя на Локо (Сф)

Валентин Николов и Мики Орачев подновиха тренировки

Официално: Глобиха Пирин и Хебър с по 2 бона

Вижте всички решения на Дисципа

Крумовград с контрапозиция: До персоната с изявен статут...

"Недоумяваме каква е тази драма заради желанието ни да играем по-близо“

Митков в Левски до 2027 година

"Сините" се обвързаха с големия си талант

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки