Босът на Локо (София) за мача с Литекс: И да се случи нещо, няма да правим трагедия

"Ако не намерим спонсори и не се стабилизираме игрово, бъдещето ще стане много трудно", каза Иван Василев

Босът на Локо (София) за мача с Литекс: И да се случи нещо, няма да правим трагедия

Локомотив София гостува днес от 18:00 часа на третодивизионния Литекс в осминафинал за Купата на България. В предишната фаза ловчанлии вече поднесоха една от изненадите - отстраниха Славия на свой терен. Червено-черните също хвърлиха бомба - елиминираха ЦСКА.

 

"Възможността да се класираме на четвъртфинал е добра, но лошото е, че имаме доста кадрови проблеми, което няма как да не се отрази. Но ние ше излезем, ше играем и каквото дойде. Това ше даде възможност и на други футболисти да покажат своите качества. За нас купата не е приоритет. По-важни са мачовете от първенството. Все пак сме млад отбор, на два месеца. И да се случи нещо, трагедия няма да правим", категоричен бе пред вестник 'Тема Спорт" собственикът на столичните железничари Иван Василев.

 

"Локомотив София елиминира ЦСКА за купата, но преди дни загубихме от втория им отбор за първенство. Това е футболът, всичко опира до това как си мотивиран, каква е настройката. Всичко се случва. За Литекс не мога да кажа нищо, не ги познавам. Треньорите са гледали техни записи", добави босът на чер-вено-черните.

 

За бъдешето на наставника Ангел Колев и работата му начело на Локо той каза: "Благодаря му, че в този труден за отбора момент след напускането на Тони Велков можахме за толкова бързо време да съберем състав и да започнем първенството. Нямахме време нито  за подготовка, нито за обиграване. Не съм имал намерение да го сменяме. Поне засега. Времето ше покаже. За периода, в който води отбора, съм изключително доволен. Всичко е въпрос на резултати и стратегия".

 

Иван Василев засегна темата и за бъдешето на клуба и възможните инвестиции.

 

"Сам съм, само един човек ми помага, за което му благодаря. Това е. За в бъдеще инвестиции не виждам. Всичко е съсредоточено върху издръжката на отбора, която не е малка. Много трудно е за сам човек. Няма какво да го крия, аз винаги съм бил откровен човек. Но в крайна сметка засега се справяме отлично. Просто трябва малко повече увереност на отбора, за да изпълним целите си, а те са да се стабилизираме игрово и дай Боже да си намерим спонсори. То8а е бъдещето, ако ги няма тези неща, ще стане много трудно", завърши собственикът на Локомотив София.

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

Дерменджиев: Целта е дубъл

Гледаме към финала, призна треньорът на "орлите" след 4:0

Бойко Борисов и Витоша на полуфинал

"Тигрите" разбиха ФК Кюстендил с 3:0

ПРИЗНАНИЕ: Шефът на УЕФА се срещна с Георги Иванов в Нион

Вижте подробности

Лудогорец разби Хебър и вече мисли за финала (ВИДЕО)

Рик Джонатан вкара 2, а Недялков се завърна при 4:0 в Разград

Тържествата за юбилея започнаха с поднасяне на цветя пред паметната плоча на Етър

Бончо Генчев припомни, че "виолетовата" школа е дала на България много големи футболисти

Ники Михайлов и Живко Миланов минаха изпити на "Герена"

На двамата им предстои дипломиране в Национална спортна академия "Васил Левски"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки