Милчо Ангелов: Можем да бием Лудогорец, разбира се, ние сме ЦСКА

„Винаги съм харесвал Кристиано Роналдо и Димитър Бербатов”

Милчо Ангелов: Можем да бием Лудогорец, разбира се, ние сме ЦСКА

Футболистът на ЦСКА-София Милчо Ангелов обяви, че „червените” имат силите да победят шампиона Лудогорец. Той подчерта, че отборът винаги се стреми към върха.

 

Нападателят бе награден за най-добър играч за 11-ия кръг на Първа лига. Той спечели 9 от общо 20 гласа. След него е Валери Домовчийски от Славия с 6, а трети е Клаудиу Кешеру с 3. С п един глас са Антонио Аниете и Иван Коконов.

 

„Много съм щастлив, това е първа награда за мен. Благодаря на хората, които са ме избрали, на моето ръководство и съотборниците ми. Тези три точки бяха  много важни, защото спечелихме първи мач навън”, каза младият футболист.

 

„Настроението е добро, не за първи път се събираме така (отбор и ръководство). И друг път сме го правили на обяд или на вечеря. Няма противопоставяне на българи и чужденци. Няма нищо такова. Може би искат да разбият нашия колектив”, добави той.

 

„Разликата във всички първенства има. Головете за всеки нападател са важни – независимо дали ще вкарва за първия или втория отбор. Това си е допълнително самочувствие”.

  

„Мотивацията ми идва с това, че играта с втория отбор може да ме изпрати и задържи в първия отбор. Това е най-голямата мотивация. Всеки иска да излезе навън, но сега съм с ЦСКА и се надявам да спечеля много купи с този отбор. Ако играеш добре, ако те харесат, защо да не те наложат. Има още много мачове до края”.

 

„Амбициите ми и целите ми са да вкарвам колкото мога”, каза още Ангелов и сподели на кои футболисти най-много се възхищава.

 

„Още от малък ми е харесвал Кристиано Роналдо, от българските футболисти – Димитър Бербатов. Това са най-добрите за мен”.

 

„Можем да бием Лудогорец, разбира се, ние сме ЦСКА. Мач с мач не си мяза”.

 

„Да излязат пред нас и да ни кажат цел, не са го правили (от ръководството), но ЦСКА винаги се е стремял към върха, винаги ще е така”.

 

„Още не сме се обиграли, имаме и много контузени, съставът постоянно се върти, един влиза, друг излиза. На това го отдавам, че нямаме постоянен състав”, коментира той и каза, че публиката ще липсва срещу Локо (Пд).

 

„Проблем ще е, че няма да може да разчитаме на многобройната си агитка, но ще се опитаме да победим Локо (Пд). Нашите мачове всеки път стават по-трудни и по-трудни, защото останалите отбори излизат с по-голяма амбиция срещу нас”. 

БФС поздрави Етър за вековния юбилей

Ето какво написаха от централата

Билетите за ЦСКА - Левски вече са в продажба

Пропуските за Сектор "Б" и "Г" са по 10 лева

Етър е вековен!

Легендарния клуб на Велико Търново днес празнува 100 години

Лудогорец е на 90 минути от нов финал за Купата на България

Разградчани изковаха солиден аванс от 3:0 срещу Хебър в първия мач и реваншът изглежда протоколен

Бабич даде почивка на Полонски, за да го съхрани за следващите мачове

Не контузия е причината за смяната на халфа срещу Черно море

Емил Велев: Левски трябва да иска много повече победата

Бившият наставник на "сините" коментира предстоящото последно Вечно Дерби за сезона

Левски U14 разби конкуренцията и стана шампион 3 кръга преди края

Отборът на Георги Коруджиев свърши отлична работа

Етър съобщи имената на още звезди за юбилея

Вижте кои ще участват в празника по случай 100 години футбол във Велико Търново

България U15 с реми срещу Косово (ВИДЕО)

Две дузпи и 1:1 в контрола, играна в Прищина

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки