Домусчиев преговаря лично за Кафу

Собственикът на шампионите ще се срещне с боса на Лацио Клаудио Лотито

Домусчиев преговаря лично за Кафу

Кирил Домусчиев ще движи евентуален трансфер на Джонатан Кафу, научи "7 дни спорт". Бразилецът, който е златната кокошка на разградчани и за него се бие половин Европа, може да донесе рекордна печалба на клуба. Затова не е никаква изненада, че именно Домусчиев се е натоварил с тази задача, да преговаря през зимата. Подобно нещо босът на шампионите направи пак преди година и половина, когато спазари Жуниор Кайсара в Шалке за 5 млн. евро.

 

По информация на "7 дни спорт" Домусчиев трябва да пътува до Рим до края на годината, където има запланувана среща с президента на Лацио Клаудио Лотито. Именно Орлите от италианската столица са считани за най-настоятелни да привлекат Кафу, а спортният директор на клуба Игли Таре убеди ръководството, че този играч си заслужава. Домусчиев е неотстъпчив, че Кафу струва 12 млн. евро, и не мисли да отстъпва в исканията си.

 

Сериозен интерес към звездата на Лудогорец има още от Англия, като според медиите на Острова на опашката за него са Евертън, Лестър и Съндърланд.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки