Стамен Белчев: Очаквам втора победа, която да е по-убедителна

Треньорът на „червените” определи групата за мача с Пирин

Стамен Белчев: Очаквам втора победа, която да е по-убедителна

„Като начин на игра не трябва да се различаваме много от показаното срещу Нефтохимик.”

Това каза временният треньор на ЦСКА Стамен Белчев преди неделния двубой с Пирин (Благоевград). Срещата стартира в 17:30 часа на „Българска армия”, а новият наставник на „армейците” дебютира с победа над Нефтохимик в Бургас.

„Очаквам Пирин да играят по-затворено. Ние по същия начин трябва да проявим търпение, да изчистим някой грешки в атака. Особено пред наказателното поле и в последната фаза трябва да бъдем по-концентрирани", каза Белчев пред официалния клубен сайт.

"Няма как да се намали напрежението с една победа. Трябва да направим поредица от победи. Не трябва и да се отпускаме. Очаквам втора победа, която да е по-убедителна. Ние трябва да сме по-убедителни на терена! Отборът на ЦСКА може повече! Искам играчите да бъдат малко по-спокойни. Те са добри футболисти, но трябва да играем по-добре като отбор, защото в даден момент индивидуалните качества могат да помогнат, но в по-голямата част от мача колективните действия решават нещата", допълни той.

"Колебая се за един-два поста, но радикални промени не очаквайте, защото пък тогава няма да го има нужния синхрон, който ми се иска да постигнем", каза още Стамен Белчев и определи следната група за двубоя:

Вратари: Георги Китанов, Анатолий Господинов.

Защитници: Божидар Чорбаджийски, Станислав Манолев, Стойчо Атанасов, Рафаел Перес, Антон Недялков, Лазар Марин, Александър Дюлгеров.

Полузащитници и нападатели: Борис Галчев, Петрус Бумал, Густаво Кулма, Никола Колев, Александър Георгиев, Диого Виана, Арсенио Нунеш, Кирил Десподов, Милчо Ангелов, Кристиян Малинов, Преслав Йорданов;

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки