Фугата: През първата част надиграхме Левски и заслужавахме поне точка

"Младите ще са ядрото на отбора! Искам ние да диктуваме темпото! Така ще работя", подчерта треньорът на "белите"

Фугата: През първата част надиграхме Левски и заслужавахме поне точка
Старши треньорът на Славия Владимир Иванов отличи първото полувреме, което „белите” изиграха на „Герена” при минималната загуба от Левски с 0:1. Червен картон на резервата Сердер Сердеров като че ли наклони везните, а Левски се възползва от численото си предимство 7 минути преди края, когато точен от воле беше Мехди Бурабия.
 
„Може би това, че получихме червен картон, натежа в полза на Левски. Дотогава срещата беше напълно равностойно. Много силно първо полувреме на нашия отбор. Това, което очаквахме – че Левски ще тръгне по-масирано, се получи, но нямаха кой знае какви положения. Може би ние имахме една доста добра ситуация, в която Сердеров трябваше да се нагърби и да вкара гол, тогава мачът щеше да придобия по-друг характер. През първата част надиграхме Левски и заслужавахме поне точка.” 
 
„Червеният картон? Може и той да е натежал. Дори с човек по-малко може би тези две-три ситуации трябваше да ги отиграем по-добре. Но и контузията на Семерджиев повлия доста лошо. Това обаче е футболът.” 
 
„Стремим така, а и за в бъдеще ще работим, да диктуваме темпото, независимо дали сме домакини или гости, независимо, че играем тук на Герена. През първата част показахме това, което искаме да бъде. Не е характерно тук на този стадион гостуващите отбори да имат инициативата. Опитахме се да пресираме Левски в тяхната половина. Не им дадохме нито една възможност за гол, което мен ме радва особено много. Но ни предстои още работа. Може би и второто трябваше така да изглеждаме. С човек по-малко трябваше да се защитаваме, но в последните минути имахме 2-3 ситуации.” 
 
„Мога само да поздравя младите момчета, както тях, така и всички. Това е нашият път. За кой ли път го казвам вече. Това ще е основата на нашия отбор. Ще изграждаме над нея. Няма значение на колко години са. Те са с качества.” 
 
„Контузията на Семерджиев? Не мога да ви кажа. Докторът след извършени прегледи, ще ходят да го снимат, ще каже какво е неготово състояние. Марио Киерев има лека травма и предпочетохме да го оставим да почива.”
 
„Искам нашият отбор да се научи да играе смело, а не да искаме да надхитрим някой отбор. Искам ние да диктуваме темпото и да имаме инициативата. Аз ще работя по този начин.” 
 
„Може би ще има едно или две попълнения зимата. Но мисля младите да са ядрото и основата на нашия тим”, коментира Фугата след мача на „Герена”. 

 

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Лудогорец разби Хебър и вече мисли за финала (ВИДЕО)

Рик Джонатан вкара 2, а Недялков се завърна при 4:0 в Разград

OФИЦИАЛНО: Големи буферни зони за ЦСКА - Левски

Вижте подробности

Билетите за ЦСКА - Левски вече са в продажба

Пропуските за Сектор "Б" и "Г" са по 10 лева

Бабич даде почивка на Полонски, за да го съхрани за следващите мачове

Не контузия е причината за смяната на халфа срещу Черно море

Емил Велев: Левски трябва да иска много повече победата

Бившият наставник на "сините" коментира предстоящото последно Вечно Дерби за сезона

Левски U14 разби конкуренцията и стана шампион 3 кръга преди края

Отборът на Георги Коруджиев свърши отлична работа

Радост в ЦСКА: Каранга на линия за Левски

Нападателят най-вероятно ще е титуляр в дербито

Левски обяви програмата си до дербито

Вижте какво съобщиха „сините“

Втора Лига
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки