Ганчев никога няма да прости на Галчев, зачеркнал го с дебелия флумастер

"Най-много съм разочарован от него, дали от глупост, дали от толкова акъл почна да плещи разни работи, не му прави чест"

Ганчев никога няма да прости на Галчев, зачеркнал го с дебелия флумастер

Собственикът на ЦСКА-София Гриша Ганчев на практика потвърди, че капитанът Борис Галчев няма бъдеще в отбора и ще бъде отпратен през зимния трансферен пазар. Ганчев каза, че никога няма да прости на халфа и го е зачеркнал с „дебелия флумастер”.

Конфликтът между двамата назря след изказване на Борис Галчев по адрес на чужденците в отбора, което доведе до изваждането му от първия състав за два месеца по лично настояване на собственика.

„Най-много съм разочарован от него /бел. ред. от Галчев/ и никога няма да му го простя това нещо, защото аз с него имах 2-3 разговора, в които се бяхме разбрали каква е неговата роля в отбора. Защото е много важно да имаш такъв играч, който да е изцяло отдаден на каузата и на самия отбор. Той дали от глупост, дали от толкова акъл почна да плещи разни работи, което не му прави чест. Това си е за негова сметка. На много места е сбъркал, аз не искам да влизам в повече подробности. Само едно ще ви кажа, че аз съм го задраскал с дебелия флумастер. Първо като човек – не говоря за футболните му качества, за другите му качества и така нататък”, отсече Гриша Ганчев в интервю за Нова телевизия.

Босът на „армейците” се радва, че новият президент на България Румен Радев е цесекар, но не вярва, че това ще има какъвто и да било позитивен ефект върху клуба.

„Доколкото разбрах новият президент е цесекар, така че аз се радвам, че той е победил на изборите. Но който и да беше – какво зависи от президента? Каква власт реално има президентът на държавата? Никаква”, смята Ганчев.

Той обясни и решението да накаже футболистите с допълнителна тренировка след 1:1 с Верея на „Армията”. Било му интересно да види дали могат да уцелят вратата.

„И без това беше планувана възстановителна тренировка, защото те през три дни почваха мачове. Викам си дали пък могат да я уцелят тая врата. Тя за някои е много голяма, за други пък е малка”.

Заги: Сега ще разчитаме на Левски

Треньорът на Славия коментира загубата от Крумовград

Станислав Генчев: Няма как да не съм доволен

„Показахме, че искаме в челната шестица“

Серкан Юсеин: Заслужено победихме Славия

„Още не е ясно, чакаме следващия мач на ЦСКА 1948“

Христо Янев: Надеждата остава, ще се борим

Треньорът на Ботев (Враца) призова за феърплей

Светльо Петров: Играхме силно, дори с човек по-малко

Треньорът на Етър коментира загубата във Враца

Левски ще реши бързо мача с Берое

Вижте подробности

Босът на Локо Сф: Какви италианци, какви нови собственици?

„Смешна работа! Стига фантасмагории“, отсече Иван Василев

ЦСКА показа уникални записки от равенството с Интер през 1967 година

Вижте ги

Себастиан Вия проговори за трансфер, иска най-доброто за Берое

Вижте интервю с новата звезда на старозагорци

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки