Етър не се нуждае от зимна селекция

Георги Василев е доволен от групата, с която работи и липсата на контузии

Етър не се нуждае от зимна селекция

С победата си над Несебър с 6:0 в миналия кръг Етър стана есенен първенец във Втора ли­га. Днес реално започва вторият дял с 16-ия кръг, в който болярите приемат Банско.

"Мачът ще е корен­но различен, на 100 про­цента ще е по-труден от този с Несебър. Два­та тима залагат на различни стилове. Банс­ко действа по-прибрано, играе по-затворено", каза Гочето, цитиран от „Тема спорт”.

За представянето на вио­летовите дотук през кампанията специа­листът заяви: "Фак­тът, че сме първи, е ос­нование да не сме недо­волни. Половината ра­бота е свършена. Но ни очакват още много битки и здрава рабо­та".

След 15-и кръг боля­рите са първи само с една загуба. Василев е категори­чен, че на този етап Етър не се нуждае от селекция.

"Не мога да говоря за селекция, защото ня­мам основание да тър­ся корекция. Разполагам с 22-23 играчи и това е достатъчно. Нямаме сериозно контузени футболисти, което също е хубаво. Тимът ни е баланси­ран и трябва да направим добра зимна подготовка", ка­тегоричен е Генерала. Тя пък ще протече изцяло в региона около Търново.

"Засега клубът е финансово стабилен и играчите получа­ват това, което им се пола­га. Нямаме проблеми в тази насока. Те са свързани с база­та ни, с условията за подго­товка. Да, стадионът ни е в отлично състояние, но ни липсват тренировъчни игри­ща", сподели опитният спе­циалист.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки