Белчев: От играта има още какво да се желае

„Казах и предния път, че съм временен вариант”

Белчев: От играта има още какво да се желае

Старши треньорът на ЦСКА-София Стамен Белчев каза след победата над Пирин с 2:0, че е доволен от резултата, но представянето на тима все още не е на нужното ниво.

 

„Да, доволен съм от резултата, от играта има какво още да се желае. За съжаление на моменти припряната игра ни попречи пред вратата на противника. Опитвам се още с разговори и диалози да работя с футболистите”.

 

„За съжаление Арсенио напусна, най-вероятно за разстежение става въпрос, сега ще ни кажат за какво става въпрос. Дано не е нещо сериозно и да го ползваме следващия мач”, добави Белчев.

 

„При мен водещо е хора, които показват най-доброто по време на тренировките, така ще бъде и занапред. За мен не нещо ново. Дано и футболистите го разберат. Всички се влагат, така трябва да бъде”, добави наставникът на ЦСКА-София.

 

„Сега Галчев е в отбора, тренира и няма какво да коментирам изказванията на собственика. От всички момчета съм доволен, с малки изключения”, каза то на въпрос за бъдещето на полузащитника.

 

„Казах и предния път, че съм временен вариант. В момента, в който г-н каже треньора, аз съм до там. Аз съм служител на ЦСКА и ще работя с който отбор ми се каже”, завърши Белчев. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки