Една българка, която работи в ПСЖ и е фенка... на Беновски Бяла

Лорен Стефани Илер е родена в Париж, но обожава нашето Черноморие

Една българка, която работи в ПСЖ и е фенка... на Беновски Бяла
И сме най-красиви, и сме най-добри. Дори когато става дума за Лондон, за Мадрид, за Берлин или както е в нашия случай - за Париж. Ще ви разкажем една необикновена история с изключително красив финал. Става дума за живота на Лорен Стефани Илер. Макар името й да не е българско, тя се чувства наша сънародничка. А още по-интересното е, че от 4 години ослепителната мулатка работи не къде да е, а във френския гранд ПСЖ. Съперникът на Лудогорец в последния мач на „орлите" в тазгодишното издание на Шампионската лига.
 
Срещаме са на стадион „Парк де Пренс". Влизаме в медия центъра преди пресконференцията на Георги Дерменджиев и официалната тренировка на разг-радчани. И там на български ни заговоря именно тя.

„Вече 4 години работя в ПСЖ. Започнах като човек, който насочва хората към техните места на „Парк де Пренс". После ми дадоха повече отговорности и повече работа. Сега съм част от прес екипа на ПСЖ. Когато има мач от Шампионската лига, аз винаги съм тук. А сега и с българи играят...", споделя пред „Меридиан Мач" Лори, както всички наричат нашенката. Когато обаче я привикваме настрани, за да говорим с нея, нейните колеги и колежки от ПСЖ веднага започват да се шегуват. Наричат я звезда. Чудят се как е възможно някой да се интересува от тях, от тяхната професия. А не от суперзвездите в състава на Унай Емери.
 
„Баба ми и дядо ми са от Бяла, Русенско. Там си имаме и отбор, на който аз симпатизирам — Бенковски. Родена съм в Париж. Живяла съм 6 години едновременно на двете места - в България и Франция. Майка ми е българка, а баща ми - от Париж", разкрива изключително интересната си съдба чаровната млада дама. На въпрос дали се прибира у нас, очите и грейват. Явно е, че свързва нашата родина само с хубави спомени и позитивни моменти. „Прибирам се, естествено. Всеки август съм там". А кое море предпочита - Черно или Средиземно, отговаря: „Ходя на море в България. Мои приятели от Париж харесват българското море. Обичат да ходят в Слънчев бряг. Там стават много хубави партита", казва Лори. И подобно на служителите от Арсенал, които говориха пред „Меридиан Мач" преди срещата между „топчиите" и Лудогорец, отново стана дума за Слънчев бряг. Явно любима дестинация на мноооооого чужденци.
 
Разбира се, гледала е първия двубой между Лудогорец и ПСЖ (1:3) на „Васил Левски" в края на септември. „Да, наблюдавах мача, но за съжаление не бях в България. Тогава с отбора заминаха други хора. Моят дядо Георги Върбанов обаче беше на двубоя". А какво знае красивата Лори за Лудогорец: „Знам, че стигнаха много напред в Лига Европа, а преди 2 години играха за пръв път в групите на Шампионската лига. Мога да ви кажа, че феновете на ПСЖ имаха страх от българите, защото просто не ги познават. Отделно от това, на „Васил Левски" именно Лудогорец поведе в резултата и за футболистите на ПСЖ бе трудно да стигнат до победата. Не трябва да се забравя и изпусната дузпа.”
 
Относно своите отношения с играчите на френския гранд, Лорин разкрива: „Познаваме се. Но единственото нещо, което правим, е да работим". А любимият й футболист? Следва дълго мислене. „Всички ги обичам. Това е моят отбор. Всички са много готини. Допада ми този, който никой не го харесва - Серж Орие. Но пък най-любим ми е Жан-Кевин Огюстен", завършва разказа си хубавицата.
 
Нямаме много време за разговори, колкото и приятни да са те, защото тя трябва да се яви в залата за пресконференции на „Парк де Пренс". След нея пък се грижи за българските журналисти, извеждайки ги на трибуните и казвайки им полезна информация.
 

Богомил Русев, пратеник на „Меридиан Мач” 

Луис Енрике: Не бързаме да станем шампиони

Треньорът на ПСЖ обяви, че целта е отборът да вземе титлата, но не държи това да е много рано

10 от Барса рухнаха срещу ПСЖ (ВИДЕО)

Вижте подробности

ПСЖ с амбициозен ход, ще се пробва за капитана на Челси Рийс Джеймс

Първите разговори между двете страни вече дори са стартирали

ПСЖ надви Марсилия на "Велодром" с човек по-малко (ВИДЕО)

Парижани спечелиха комфортно

ПСЖ губи Баркола за дербито с Марсилия, младокът е под въпрос и за Барселона

Талантът е получил мускулна травма

Мбапе коментира бъдещето си - ПСЖ или Реал

Нападателят с пресконференция преди Франция - Германия

Луис Енрике: Можем да играем и без Мбапе

Треньорът на ПСЖ загатна, че звездата на отбора е възможно да не играе повече

ПСЖ може да привлече Гнабри от Байерн при раздяла с Мбапе

Ръководството на парижани е харесало немския национал

ПСЖ обърна Лил и взе категорична победа (ВИДЕО)

Парижани надиграха противника си

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки