Министър Кралев поздрави редакционния екип на ново спортно списание

"Много е трудно да стартираш един такъв проект, но смятам, че на пазара винаги има място за аналитична журналистика"

Министър Кралев поздрави редакционния екип на ново спортно списание

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев поздрави екипа на единственото по рода си спортно списание у нас - "Спринт" за издаването на първия брой, който вече е на пазара.

"Възхищавам се истински на редакционния екип на списание „Спринт“ и на издателите от S Media, които поеха риска да стартират този амбициозен проект. Когато разбрах за идеята за спортно списание бях скептичен, защото в това динамично време състезанието за новината стана изключително ожесточено, а медиите много бързи. Много е трудно да стартираш един такъв проект, но смятам, че на пазара винаги има място за аналитична журналистика. Оказва се, че това е една сериозна ниша и спортното семейство има потребност от такава медия. Редакционният екип е много амбициозен и аз му пожелавам да успее да наложи този продукт. Спортът обича смелите и вярвам, че ще обикне и Вашето списание“, заяви Кралев.

Новото списание "Спринт" бе презентирано от изпълнителния директор на S Media Тодор Иванов и от главният му редактор Николай Кръстев.

На стилна церемония в хотел "Маринела" се проведе и официалното награждаване в конкурсите за Мис и Мистър BGbasket.com 2016, Мис и Мистър BGathletic.com 2016 и Мис и Мистър BGvolleyball.com 2016.

Сред специалните гости бяха и лицата от корицата на първия брой на списание „Спринт” – бронзовите олимпийски медалистки от ансамбъла по художествена гимнастика, с които министър Кралев проведе дълъг разговор.

Сред гостите на събитието бяха още заместник-председателят на БОК Йорданка Благоева, бившите волейболисти Любо Ганев, Борислав Кьосев и Антонина Зетова, атлетите Николина Щерева, Пламен Кръстев, Цветелина Кирилова и Магдалена Христова и баскетболистите Тодор Стойков и Иван Ценов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки