Астана на Мъри отпадна безславно, АПОЕЛ на Живко Миланов удари Олимпиакос за втори път (+ВИДЕО)

Казахският тим завършва като последен с актив от 5 точки (1 победа, 2 равенства и 3 загуби)

Астана на Мъри отпадна безславно, АПОЕЛ на Живко Миланов удари Олимпиакос за втори път (+ВИДЕО)
Астана на Станимир Стоилов отпадна безславно от Лига Европа. Казахският тим нямаше шансове да продължи, като претърпя класическа загуба 0:3 от Йънг Бойс като гост. Двубоят бе от последния кръг на група „В”. 
 
Всички голове паднаха през второто полувреме, в рамките на 8 минути. Михаел Фрей откри в 63-ата минута. Три минути по-късно Гилем Оаро удвои. Крайния резултат оформи Торстен Шик в 71-ата минута. 
 
Астана завършва като последен с актив от 5 точки (1 победа, 2 равенства и 3 загуби). 

След поражението Мъри Стоилов се оправда с дългата пауза между края на първенството в Казахстан и този мач. "Съответно мотивацията не беше на нужното за Лига Европа ниво", обясни той. 
 
АПОЕЛ Никозия с Живко Миланов в състава си спечели групата след 2:0 над Олимпиакос у дома. Българският десен бек записа пореден цял мач. Резултата откри Сотиру в 20-ата минута, въпреки че впоследствие попадението беше записано като автогол на Мануел да Коща. Резултатът се запази до 83-ата минута, когато Игор де Камарго фиксира крайното 2:0. 
 
Кипърският състав финишира с 12 точки и е сред евентуалните съперници на Лудогорец на 1/16 финалите. Олимпиакос и Йънг Бойс имат по 8, но напред продължават гърците заради по-добрите си показатели в директните двубои (1:0 като гост в първия кръг и 1:1 в петия).

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки