Лудогорец гони срещу Черно море победна серия на Левски

На стадиона в Разград се очаква да има скаути от Копенхаген

Лудогорец гони срещу Черно море победна серия на Левски

Днес Лудогорец ще изиграе последния си мач от изпълнената с успехи есен. Възпитаниците на Георги Дерменджиев вече свършиха най-важната си задача - успяха не само да влязат, но и да излязат от групите на Шампионската лига. А в Първа лига минават като валяк през опонентите си. В момента орлите са в серия от 13 поредни победи в първенството. Така те вече изравниха най-доброто си постижение. А при успех днес над Черно море ще достигнат това на Левски - 14 победи поред (от края на сезон 2003/04 и началото на 2004/05).

 

Наред с трите точки феновете на домакините ще се вълнуват и от това дали за някоя от звездите на тима сблъсъкът с Черно море няма да е последният им двубой за Лудогорец. Както е известно, голям интерес от западни клубове има към редица играчи на шампионите. Най-голям е този към бразилския нападател Джонатан Кафу. Цената му е минимум 10 милиона евро. Договорът на вратаря Владислав Стоянов пък изтича през лятото и все още не е подновен. Той вече изяви желание да продължи кариерата си зад граница. Стражът преди дни коментира по интересен начин думите на боса на ЦСКА Гриша Ганчев, който заяви, че вратите на "Армията" са винаги отворени за Стоянов, защото е цесекар. "Ласкае ме поканата на Гриша Ганчев. Г-н Ганчев е от доста години във футбола и естествено, че това нещо ме ласкае.

 

Желанието на треньора Георги Дерменджиев е да се раздели само с един от асовете си през зимната пауза. Думата за трансферите ще имат собственици.

 

Дерменджиев няма да може да разчита на наказания Козмин Моци и контузените Минев и Витиня днес срещу Черно море. Почти сигурно той ще направи размествания по състава. Още повече че на "Лудогорец Арена" се чакат скаути на Копенхаген. Датчаните са съперник на разградчани на 1/16-финалите в Лига Европа. Първият двубой е на 16 февруари в София, а реваншът е седмица по-късно.

 

"Не сме изучили играта на противника, но предстои да го сторим. Знаем, че имат много бразилци в предни позиции. Последният мач на Лудогорец преди Коледа е в сряда (б.р. - днес), така че започваме да ги разузнаваме", заяви спортният директор на Копенхаген Йохан Ланге.

Снимат филм за най-великия голмайстор на Черно море

Стефан Богомилов скоро ще има филм в своя чест

Томаш изгуби трима за мача с ЦСКА 1948

Сериозни проблеми за Локо Пловдив преди мача в неделя

Лудогорец поздрави Кирил Домусчиев за рождения ден

"Най-доброто предстои", обещаха "орлите" на собственика си

Днес козирката на "Българска Армия" отива в историята

Събарянето на конструкцията ще започне в 10:00ч.

Матай: Червените картони бяха пресилени

Капитанът на ЦСКА смята, че Ботев Пловдив се радват предварително

Керкез: Голяма победа, на нашия стадион ще бъдем много силни

Треньорът на Ботев Пловдив остана много доволен от успеха над ЦСКА за Купата на България

Стамен Белчев притесни феновете: Каранга има неприятна контузия

"В четвъртък ще има яснота", заяви треньорът на ЦСКА

Стоичков: 100 години Етър, 100 години слава

Камата поздрави "болярите" за вековния юбилей

НОВ ШАМАР: ЦСКА падна и за Купата (ВИДЕО)

Ботев (Пд) удари "червените" с 1:0

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки