Феро: Не сме доволни от това равенство

Сигурен съм, че ще излезем от това състояние

Феро: Не сме доволни от това равенство
Старши треньорът на Берое Ферарио Спасов беше разочарован от равенството 1:1 с Локомотив (Горна Оряховица) у дома в последния есенен кръг. 
 
„Отново не успяхме да спечелим за огромно наше съжаление. Положихме усилия, трябваше да развием тази преднина, имахме ситуации след гола, не успяхме да се ориентираме при хубави атаки. Получихме гол от разстояние, с такива удари загубихме доста точки този сезон. Не сме доволни от това равенство. Срещнахме отбор в добро състояние, който играе напоследък добре. Получи се мъжки мач. Далечният удар ни завари неподготвени. Не успяхме да постигнем успех, имахме някои проблеми с невъзстановени състезатели, които показаха характер и не отказаха да играят.” 
 
„През втория сезон ни предстои много работа, за да изглеждаме по-убедително и да печелим повече точки с повече голове. Ако губим наивно точки като с Пирин и с Локо ГО днес, ще си останем с добрите пожелания, но няма да оставим нещата така. Предстои ни сериозна подготовка, за да излезем от това състояние, което абсолютно никого не задоволява. Мисля, че движението и времето, докато се ориентираме в цялата ситуация, изигра лоша шега. Късно намерихме ритъма си.” 
 
„Предстои ни зимна подготовка, нов сезон, нови надежди. Сигурен съм, че ще излезем от това състояние.” 
 
„Държа си на думите, че отбор като Берое с тези основи и това ръководство, отборът на този град заслужава по-добър отбор с по-добри футболисти. След като не е направено, един или двама треньори да се въртим, така се завъртяхме в омагьосан кръг. Но мисля, че прогнозите бяха точно такива. Тежка е ситуацията, но трябва да вземем верни решения.” 
 
„Алекс Колев? Наша преценка. Абсолютно неподходящ момент за освобождаване на футболисти, но трябваше да поемем тази отговорност. Оттук нататък си носим всички пасиви. Пак ще бъде един процес на отиграване на собствен стил, отново ни чака много труден период, защото трябва да намерим и добри заместници на тези, които напуснаха.” 
 
„Нуждаем се от футболисти, креативни, в офанзивен план, каквито да материализират усилията на отбора. Натам сме се насочили. Подготовката изцяло ще протече в Стара Загора. Няма да ходим никъде.” 
 
„Ново ръководство? Няма такова нещо, шефовете изцяло стоят зад отбора”, каза Спасов пред „Диема Спорт 2”. 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки