Чорбаджийски: Атмосферата при Белчев е по-позитивна

Футболистът на "червените" смята, че победата над Дунав е била заслужена

Чорбаджийски: Атмосферата при Белчев е по-позитивна

Капитанът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски остана доволен от успеха на неговия тим срещу Дунав с 3:0. Той заяви и, че атмосферата в съблекалнята на отбора след идването на Стамен Белчев се е подобрила и на това се дължат по-добрите резултати на "червените".

"Тежък двубой, показахме повече желание от предните мачове и заслужено спечелихме. На почивката треньорът ни каза да се успокоим и да владеем повече топката. Създадохме повече ситуации по фланга и постепенно се пропукваха, като след това бе крайно време беше да затворим мача. Първият гол беше много важен да се успокоим. Мисля, че трябваше да вкараме по-рано, особено първото имахме повече положения."

"Може би атмосферата стана по-позитивна при Белчев. Говори се на български, което за нас е по-важно. Сплотихме се с по-чести диалози един с друг. Нямаме представа дали Стамен Белчев ще остане начело. Аз съм доволен от годината, спечелихме Купата на България, наложих се в първия състав, вкарах няколко гола и ще продължавам да давам най-доброто от себе си.", завърши защитникът на ЦСКА.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки