Антон Огнянов не е изгонен от Дунав, но ще се готви с юношите

Клуб от Първа лига е постъпил некоректно и е влязъл в преговори с него, разкри д-р Симеонов

Антон Огнянов не е изгонен от Дунав, но ще се готви с юношите
Антон Огнянов е футболист на „Дунав“ и има договор до края на сезон 2016/ 2017. Той не е изгонен или освободен от клуба. 
Това съобщиха от ръководството на ФК „Дунав“ по повод на появилите се коментари напоследък.
 
Припомняме, че в Огнянов пристигна в Русе в началото на 2016 г., след като се оказа ненужен в родния си клуб „Берое“. Преди това бе част и от „Левски“ София, но след тежка контузия бе освободен от столичния тим. В крайдунавския град той получи шанс от треньора Веселин Великов и постепенно влизаше в ритъм още във важните мачове, извоювали заслужената промоция в елита. Така в Първа лига Огнянов вече бе във форма и с важни попадения и асистенции се утвърди като основен играч на тима.
 
За последния мач на „драконите“ за 2016 г. с ЦСКА-София (0:3) обаче остана извън групата броени минути преди началото на двубоя.
След срещата треньорът Веселин Великов коментира, че има проблеми между крилото, ръководството и него.

„Научихме, че друг клуб от Първа лига е постъпил некоректно и е влязъл в преговори с Антон Огнянов. Той има договор с „Дунав“ за още 6 месеца и няма как да бъде освободен без трансферна сума. Заради нарушения на вътрешния правилник, в момента той е санкциониран. На този етап най-вероятно ще се готви с елитния отбор на юношите ни до 19 г.“, разясниха по този повод Великов и председателят на УС на „драконите“ д-р Симеон Симеонов.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки