Феновете в Русе с нов председател

Това е Андрей Кючуков

Феновете в Русе с нов председател
Нов председател има вече официалната организация на феновете в Русе. 
 
Това е Андрей Кючуков, който я ръководеше в първите й важни 7 години след нейното създаване през 2000 г. В момента той е журналист – отговорен редактор на сайта Topnovini.bg в крайдунавския град, като сътрудничи успешно с още някои национални медии. Той е и член на контролната комисия във футболния клуб, където отговаря именно и за връзката по оста фенове – ръководство.

Негов заместник ще е студентът Божидар Василев, а секретар Нели Йорданова, която е сред най-дейните в организацията на гостуванията на русенските запалянковци.

В знак на приемственост доскорошният лидер на „небесно синята“ агитка Александър Стефанов – Кубата влезе в контролно-ревизорната комисия, в която е и един от по-младите членове на клуба Мартин Димитров.

Това стана ясно след отчетно-изборното Общо събрание на Сдружение с нестопанска цел „Централен клуб на привържениците на ФК „Дунав“ – „Дунав завинаги“. То се проведе в петък късно вечерта на ул. „Пиротска“ 5 в Русе.

По време на форума бяха внесени и промени в устава и структурата на сдружението.

Припомнени бяха най-важните събития, случили се с участието на феновете през последните години. Отчетени бяха основните недостатъци и положителни тенденции в дейността на организацията, върху което ще се работи занапред.

В следващите месеци тя ще продължи да привлича нови членове и да да отстоява интересите на феновете на ФК „Дунав“ пред различните институции, както и да изразява позиции по различни важни въпроси от името на цялата общност с привърженици на „драконите“.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки