Бившият защитник Николай Кръстев е назначен за треньор на юношите (младша възраст) на Черноморец (Бургас)

На юношите (старша възраст), които ще играят в Елитната група до 19 години, треньор остава Антон Спасов

Бившият защитник Николай Кръстев е назначен за треньор на юношите (младша възраст) на Черноморец (Бургас)

Бившият защитник на Черноморец и Нефтохимик Николай Кръстев беше назначен за треньор на юношите (младша възраст) на акулите. 33-годишният Кръстев до миналата година беше помощник-треньор в Черноморец (Поморие) при Неделчо Матушев, а сега за първи път поема отговорност като старши. Той ще води талантите от Академията на Черноморец в Елитната група (до 17 години), но задачата му няма да бъде никак лека, тъй като повечето от момчетата ще бъдат с година по-малки. Отделно от това, други клубове откраднаха три от децата само в тази възраст.

На юношите (старша възраст), които ще играят в Елитната група до 19 години, треньор остава Антон Спасов. И там бургазлии ще играят предимно с набор'95, както и с някои момчета, родени 1994.

Станимир Димитров ще води набор 1998, който ще се състезава в Областната група за деца.

Досегашният наставник на родените през 1997-а година Владимир Вълчев пък поема набор Т99, които също ще играят в областната група и ще участват в турнира за Купата на БФС.

Другите треньори, които ще работят с най-малките в Академия Черноморец, са Росен Кавръков, Борис Борисов, Малин Орачев, Петър Младенов и Пламен Младенов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки