Монтана взе вратаря на Дунав (Русе)

Евгени Александров е четвъртото ново попълнение

Монтана взе вратаря на Дунав (Русе)

В Монтана продължават да работят здраво по зимната селекция на отбора. След като подсилиха отбраната с трима нови футболисти, от стадион „Огоста” привлякоха и вратар. Договор с клуба подписа стражът на новака в Първа лига Дунав (Русе) Евгени Александров. Контрактът на 28-годишния футболист е до 31  юни, като в него има специална клауза за продължаване с още една година.

Александров е роден на 14 юни 1988 г. в Елин Пелин, висок е 197 см., юноша е на местния Левски, а след това преминава в Литекс (Ловеч). С оранжевата фланелка той има 33 мача в елитната „А” група.

Евгени Александров е четвъртото ново попълнение в Монтана. Преди коледните празници с монтанци се договориха 30-годишният черногорец Блажо Игуманович, който идва в северозападния тим от Младост (Подгорица), 23-годишният Иво Малинов играл през есента в Нефтохимик (Бургас), и Марко Яколич, който е на 25 г. и за последно е обличал екипа на словенския Брежице. Първите двама ще се конкурират за титулярното място на левия фланг на отбраната, а Яколич е десен бек. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки