Георги Миланов: Мъчно ми е за Литекс, но оправдавам г-н Ганчев

"Руснаците уважават българите, защото ние сме трудолюбиви, започнах преговори с ЦСКА Москва за нов договор", разкри националът

Георги Миланов: Мъчно ми е за Литекс, но оправдавам г-н Ганчев
Българският национал Георги Миланов разкри, че вече преговаря за нов договор с клубния си тим ЦСКА Москва. 24-годишният юноша на Литекс призна, че милее за ловешкия клуб. 
 
„Руснаците уважават българите, защото ние сме трудолюбиви. Играем там, където ни поставят. Аз в ЦСКА Мосва сигурно съм играл на 5 позиции – нито мрънкаме, нито нищо. Освен това сме сходен народ с руснаците и наистина много ни уважават там. И когато си изпълняваш добре работата, няма как да не те уважават.”
 
„Договорът ми с ЦСКА Москва изтича след 1,5 години. Засега си оставам там. Наистина има доста голям интерес към мен, но моето желание е да остана в ЦСКА Москва. Вече почнаха да се водят и преговори за нов договор. Желанията на клуба и моето съвпадат, така че времето ще покаже.” 
 
„Имам голяма тръпка към Литекс. Онзи ден минах покрай стадиона в Ловеч да го видя. Винаги ще си бъда от Литекс и винаги ще обичам този клуб в България. Дали ще играе във В група, дали в Б, това няма значение. Аз следя всички срещи на този отбор и той ми е на сърце, защото ми е дал всичко. Мъчно ми е, но г-н Ганчев е доста зрял човек и иска да вземе нещо по-голямо като ЦСКА. Аз го оправдавам, защото едно е да си собственик на ЦСКА и половин България да е зад теб, да имаш успехи с ЦСКА, а друго е да имаш успехи с Литекс. Просто нещата са несравними”, каза Миланов пред БНТ.  

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки