Още двама се разделиха с Пирин

Илия Димитров и Венци Бенгюзов последваха Муйеци към изхода

Още двама се разделиха с Пирин

ОФК Пирин ще започне зимната си подготовка на 10 януари в Благоевград. „Орлетата” се събират на стадион „Христо Ботев” за първо занимание след празниците във вторник от 15:30. Преди това ще се проведе и традиционния освет за здраве, като точният начален час ще бъде обявен на по-късен етап. 

Пиринци започнаха работа и по зимната селекция, като в момента се водят преговори със състезатели, които да подсилят тима. 

С отбора се разделиха по взаимно съгласие трима футболистите – албанецът Ндуйе Муйеци, както и Илия Димитров и Венцислав Бенгюзов. 

Халфът Бенгюзов /на снимката/ взе участие в едва осем двубоя - шест за първенство и два за Купата, като беше титуляр само веднъж в Първа лига при успеха с 2:1 над Локо (ГО) в Благоевград. Илия Димитров е собственост на Левски. В края на юли той подписа нов двегодишен договор на "Герена", но беше даден под наем в Пирин, където така и не успя да се пребори за място в тима и е върнат на "сините".

Вече има два планирани спаринга за "зелените" – на 22 януари от 14:30 в Благоевград с Оборище (Панагюрище) и на 25 януари с Пирин (Разлог), като часът и мястото на втората среща ще бъдат обявени допълнително.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки