Попето: Никой не ме подкрепи след дузпата срещу Малта

"Несериозно е да се говори, че се меся в треньорските решения"

Попето: Никой не ме подкрепи след дузпата срещу Малта

Ивелин Попов даде специално интервю за предаването "COOLT" по Би Ти Ви и заедно със своята половинка Елена Паришева призна за един от най-драматичните моменти в живота си - изпусната дузпа срещу Малта. Също така Попето отхвърли обвиненията, че се меси в треньорските решения, касаещи избора на състав.

"Несериозно е да се говори, че се меся в треньорските решения. Не съм на нивото на някоя световна звезда от Европа, която може да каже нещо не треньора. Аз съм футболист на едно средно ниво и няма как да се меся на треньори и президенти", каза футболистът на "Спартак" Москва.

"След изпусната дузпа срещу Малта видях как в моята сфера и работа тогава никой не ме подкрепи. Затова се радвам, че ми се случи, за да ми бъде обица на ухото и урок занапред", сподели той.

Съпругата му Елена също разкри драматични подробности около неприятната случка: "Дузпата срещу Малта бе най-тежкият период в живота ми. Тази несправедливост ме побъркваше. Имах една бременност, която трябваше да премахна в четвъртия месец. Така се случи, че тя съвпадна с дузпата в Малта. Може би и на него му е оказало влияние", добави Паришева.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки