Пеп: Англия ще ме промени

„Имам своите идеи, понякога те не са най-добрите”

Пеп: Англия ще ме промени

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола се чувства добре в Англия и сподели, че няма намерение скоро да си тръгва от Острова. Той подчерта, че стилът на игра там ще го промени и това ще е за негово добро.

 

„Имам своите идеи, като например да играем с трима защитници. Когато нещо не сработи, вината е на треньора. Не се оплаквам от футболистите и никога няма да го направя”.

 

„Виждам колко много се стараят в мачовете. Всеки един винаги се опитва да покаже най-доброто от себе си, а моята работа е да им помагам”.

 

„Понякога моите идеи не са най-добрите, но това е, защото все още опознавам футболистите, опитвам се да разбера коя позиция е най-подходяща за даден играч. Това е част от процеса”.

 

„Няма да напускам Англия. Тук ми харесва. Няма да правя и революции да сменям стила. Не искам. Англия ще ме промени и именно заради това съм тук. Това е за мое добро. Когато в кариерата си правиш постоянно едно и също 15-20 години, магията се губи. Става скучно. Дойдох тук, за да свикна с английския стил”, добави Гуардиола. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки