Интер обърна Удинезе на „Фриули” за четвъртата си поредна победа (ВИДЕО)

„Нерадзурите” победиха с 2:1, домакините с греда и куп положения

Интер обърна Удинезе на „Фриули” за четвъртата си поредна победа (ВИДЕО)

Интер победи Удинезе в мач от 19-ия кръг на Серия А. Двубоят се проведе на стадион „Фриули” и завърши при резултат 2:1. Съперниците предложиха качествен и изпълнен с интересни положения сблъсък. Това бе четвърта поредна победа за тима. 

 

В герой за „нерадзурите” се превърна хърватският национал Иван Перишич. Той вкара и двата гола. Точен за Удинезе бе Якуб Янкто, който откри резултата.

 

С този успех Интер събра 33 точки и се изравни с градския си съперник Милан. Удинезе има 25 на 10-ото място.

 

Резултатът бе открит в 17-ата минута. Тогава Самир напредна в половината на Интер, увлече към себе си няколко защитници и пусна към Янкто, който с мощен удар в наказателното поле не остави шансове на Ханданович.

 

Малко след това Де Паул завърши с плътен удар хубава атака на домакините, но ударът му се отби от гредата. Вратарят на Интер не помръдна от мястото си.

 

Във втората минута на добавеното време на първата част Перишич изравни. Той получи в наказателното поле и стреля силно към долния десен ъгъл. Вратарят Карнезис хвана посоката, но не успя да се намеси добре и позволи топката да се оплете в мрежата му.

 

През второто полувреме голови положения имаше и пред двете врати. По всичко личеше, че двата отбора ще се оттеглят с по една точка, но в 87-ата минута Перишич вкара втория си гол и сложи точка на спора. В добавеното време домакините от Удинезе имаха претенции за дузпа, които обаче останаха неуважени от съдията. 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки