Марота: Евра мисли, Дибала остава

"Къде другаде Дибала би бил по-щастлив?"

Марота: Евра мисли, Дибала остава

Генералният директор на Ювентус Бепе Марота потвърди, че Патрис Евра обмисля дали да напусне, но подчерта, че Пауло Дибала няма да ходи нито в Реал Мадрид, нито в Барселона.

35-годишният Евра бе оставен извън групата за домакинството на Болоня тази вечер, въпреки че е напълно здрав.

„Евра още е с нас. Не беше повикан за мача по взаимно съгласие, защото обмисля бъдещето си. Правилно е да осмисли нещата, защото договорът му изтича през юни, той е на 35 и върви към 36. Ще видим следващата седмица. Не мисля, че ще ни трябва заместник, защото имаме вътрешни опции като Квадво Асамоа и Федерико Матиело”, обясни Марота пред Mediaset Premium.

Той отговори и на горещия въпрос дали има оферти от Барселона или Реал Мадрид за Дибала.

„Няма обаждания. Искам да подчертая, че имаме дългогодишен договор с Дибала и се свързахме с неговия антураж преди няколко месеца, за да увеличим заплатата му, което е справедливо. Отношенията ни са идилични, нямаме страхове, че ще напусне. Юве е един от най-добрите отбори в света и това е място, в което да дойдеш и да останеш, а не да преминеш. Къде може да бъде по-щастлив?”.

Ювентус вече привлече дефанзивния халф Томас Ринкон от Дженоа.

„Привлякохме типа играч, който ни липсваше в халфовата линия, затова сме щастливи, че намерихме него през януари. Той има качества, които са уникални за нашата халфова линия”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки