38-годишният Роберт Петров: Започвам с Локомотив (Пловдив)

"Не съм разговарял дали ще подпиша. Като отида на място, ще разговарям"

38-годишният Роберт Петров: Започвам с Локомотив (Пловдив)

Шампионът с Локомотив Пловдив Роберт Петров потвърди, че ще започне от днес подготовка с тима. През есента 38-годишният македонец бе играещ старши треньор на третодиви-зионния Бдин Видин.

 

"Да, истина е. Новината е вярна, но няма да съм на проби. Ще тренирам от утре (б.а. - днес) с тях. Трябва физически да се подготвя, защото скоро не съм играл 90 минути. Трябва ми добра подготовка и това ще ми е малко трудничко. За другото вече са ми по-ясни нещата", сподели пред вестник "Тема Спорт" бившият защитник на смърфовете, ЦСКА и Славия. Той разкри и как се е стигнало до възможността отново да облече черно-белия екип, който носи в периода 2002/2006, когато изигра 81 мача и вкара 2 гола като ляв бек.
 
"Не съм разговарял дали ще подпиша. Утре (б.а. - днес), като отида на място, ще разговарям. Думата му (б.а. -на Ераносян) беше - ела да помогнеш, ако не да играеш, може и по друг начин. Видяхме се на "Черно-бялата Коледа" и тогава стана дума за това. Сега, преди Нова година, се чухме отново с Ераносян и ми каза, че е сигурно и да се разбера с Бдин Видин дали ще ме пуснат. Чакам ги до сряда, защото не мога да проведа хубав разговор. Трябва да се видя на четири очи със спонсора на Бдин", добави Петров.
 
За това възможно ли е, ако не възобнови професионалната си кариера, да влезе в щаба на Eдo или да започне работа в детско-юношеската школа на Локомотив Пловдив, той каза: "По-нататък ще видим. Нека утре (б.а. - днес) започна".
 
Още един шампион със смърфовете от 2004 година може да се върне на терена през пролетта. Подготовка ще започне и централният защитник Александър Тунчев. През лятото на миналата година той сложи край на кариерата си и влезе в щаба на Едуард Ераносян. Сега обаче е решил отново да се върне на терена.
 
В момента от шампионския тим в състава са Мартин Камбуров, Кирил Котев и Ванчо Траянов.
 
Засега единственият нов с договор е десният бек Шоко, който през есента рита за Монтана. В щаба на Eдo като треньор на вратарите влиза носилият екипа на Локо в периода 2004/2008 Стоян Колев. 
Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

Дерменджиев: Целта е дубъл

Гледаме към финала, призна треньорът на "орлите" след 4:0

Бойко Борисов и Витоша на полуфинал

"Тигрите" разбиха ФК Кюстендил с 3:0

ПРИЗНАНИЕ: Шефът на УЕФА се срещна с Георги Иванов в Нион

Вижте подробности

Лудогорец разби Хебър и вече мисли за финала (ВИДЕО)

Рик Джонатан вкара 2, а Недялков се завърна при 4:0 в Разград

Тържествата за юбилея започнаха с поднасяне на цветя пред паметната плоча на Етър

Бончо Генчев припомни, че "виолетовата" школа е дала на България много големи футболисти

Ники Михайлов и Живко Миланов минаха изпити на "Герена"

На двамата им предстои дипломиране в Национална спортна академия "Васил Левски"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки