ЦСКА започва без Густаво Кулма

Към крилото има интерес от Милионариос

ЦСКА започва без Густаво Кулма

ЦСКА може да се раздели в следващите дни с крилото Густаво Кулма. Армейците ще започнат тренировки днес без колумбиеца, пише "Тема Спорт". Кулма ще закъснее с няколко дни заради проблем с полетите до София. Или поне това е неговата версия - лошото време пречело на играча да пристигне навреме за старта на подготовката.

 

Причината за забавянето на Густаво обаче може да се окаже съвсем различна. В медии в Колумбия се появи информация, че той е желан от местния гранд Милионариос (14 национални титли). Публикациите сочат, че клубът иска "23-годишно колумбийско крило, което не играе в родината си". И Кулма се вписва напълно в профила, както отбелязват медиите в южноамериканската страна. Така не е изключено забавянето на Густаво да се дължи именно на интереса от страна на Милионариос и в крайна сметка да се стигне до продажба на играча.

 

Милионариос пък иска да подсили тима си за атака на Копа Либертадорес през този сезон. Отборът е воден от Мигел Анхел Русо (легенда на Естудиантес и бивш аржентински национал), който е печелил трофея с Бока Хуниорс през 2007 г. Клубът е подписал преди дни с бранител, но иска да подсили и нападението си. И Кулма може да се окаже избраникът на Милионариос.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки