Марселиньо: България може да се класира на световното

Бразилецът си пожела Лудогорец да елиминира Копенхаген в Лига Еропа

Марселиньо: България може да се класира на световното

Плеймейкърът на Лудогорец заяви, че мечтае отново да облече националната фланелка. Той вече има 7 мача за България, в които реализира 2 гола. Бразилецът посочи, че трябва да се докаже пред Петър Хубчев. Той все още не му е пращал повиквателна.

 

"Последните пъти не бях викан, смени се треньорът. Има какво да му докажа. През 2017 година ни предстоят доста квалификации и кой знае - внезапно можем да влезем в историята, като класираме за световното първенство. Всичко може да се случи", каза Марселиньо пред www.acritica.com, цитиран от вестник "Тема спорт".

 

В изданието е публикуван голям материал за 32-годишния футболист, докато той прекарва зимната ваканция в родината си. Марселиньо се връща и към детството си, показва на кой стадион е направил първите си крачки във футбола.

 

Бразилецът си пожела Лудогорец да елиминира Копенхаген в Лига Еропа и да направи сериозен пробив в турнира. "За първи път в историята български отбор игра в групите на Шампионската лига, излезе от тях и продължи в Лига Европа. Сега ни чака Копенхаген", заяви полузащитникът.

 

Лудогорец посреща датския шампион на 16 февруари, а реваншът е седмица по-късно.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки