Шеф на ЦСКА (М): Уверен съм, че ще преподпишем с Георги Миланов

Майнц се надява на силна пролет за Неделев, за да го продаде лятото

Шеф на ЦСКА (М): Уверен съм, че ще преподпишем с Георги Миланов

Разнопосочни новини за двама български национали дойдоха от Русия и Германия.

От ЦСКА (Москва) обявиха увереност, че договорът на Георги Миланов ще бъде продължен. В “Майнц 05” пък имат план за раздяла с Тодор Неделев.

“В процес на разговори сме. Вярвам обаче, че ще успеем да се договорим и Миланов ще преподпише контракта си с нас”, обяви пред “Спорт-експрес” генералният директор на ЦСКА Роман Бабаев.

Настоящият договор на Миланов с московския гранд е до следващото лято. Офанзивният футболист пристигна в ЦСКА през лятото на 2013 г. срещу 3,8 млн. евро в касата на “Ловеч”.

Активният етап по преговорите на московчани с българския полузащитник ще стартира през март, обяви агентът на играча Мирчо Димитров, пише "24 часа".

“Преди Нова година се срещнахме с ръководството на ЦСКА. Казах, че има отбори от Европа, които имат интерес към Миланов, но самият играч предпочита да остане в Москва. Увериха, че и клубът иска да задържи Георги”, заяви Димитров, който от години има много силни позиции на руския пазар.

В “Майнц 05” пък са много доволни, че Неделев игра силно за “Ботев” (Пд) през първия дял на сезона. Той е преотстъпен в родния си клуб. В тима от Бундеслигата се надяват това да продължи и през лятото Неделев да бъде продаден. “Вече имаме запитвания за него”, обяви спортният директор Рувен Шрьодер. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки