Хеан Деса се забърка в пореден скандал

Той е бил уловен с местна танцьорка, въпреки че жена му родила наскоро

Хеан Деса се забърка в пореден скандал

Хеан Деса продължава да петни името на „Левски“. Футболистът, който е в Перу и не желае да се връща на „Герена“, го удари на алкохол и секс в родината си. 

 

Деса афишира, че не иска да облича „синия“ екип по две причини. Първата – ако играе в Перу, ще бъде по-лесно наблюдаван от треньорския щаб на националния отбор. И втората – около Нова година футболистът стана баща за трети път и иска да е по-близко до семейството си. Всичко звучи хубаво, но местното издание „Ел Популар“ публикува снимки на Деса с Евелин Вела, бивша танцьорка.

 

„Влюбили се от пръв поглед през миналия уикенд в перуанска дискотека – пише изданието. – И последва бурна вечер заедно, с много алкохол и секс.“

 

Мишката, както е популярен Деса в Перу, има 3 деца от две различни жени. Последното, което се казва Виктория, е от настоящата му съпруга Елва Врацко. Преди нея Деса има две деца от Клейди Рос, която съди играча на „Левски“ за побой. Именно буйният нрав на крилото е причината за проваления му първи брак.

 

„Когато се напие, става страшно – призна Роси през миналия февруари. – Бях бременна с второ дете, а той ме риташе, удряше с юмруци в лицето и ме душеше. Не мога да бъда с болен човек като него.“

 

Хеан Деса почти сигурно ще бъде уволнен от „Левски“, а с проявите си много трудно ще си намери отбор за в бъдеще.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки