Сензациите в пресата: Халф се пазари с Левски за 1000 лв.

И още: "Въпрос за пари изхвърлил Головодов", "Гошо Петков навива Чунчуков за Славия"

Сензациите в пресата: Халф се пазари с Левски за 1000 лв.

Сензациите в пресата от днес, сряда, 18 януари 2017 година:

 

"Меридиан мач": Халф се пазари с Левски за 1000 лв.

 

Считаният за сигурен трансфер на Антон Огнянов в Левски забуксува. Причината, разбира се, са пари. Вчера по обед от Дунав обявиха, че са постигнали договорка със „сините", но сделката за крилото така и не бе обявена от „Герена". „Меридиан Мач" научи, че причината за това е пазарлък за около 1000 лева. От Левски са предложили на Огнянов заплата, в пъти по-голяма от тази в речната столица. Очакванията на самия играч обаче са били за по-голямо възнаграждение, като разговорите между „синьото" ръководство и футболиста продължиха до късно снощи. В случай че не се стигне до разбирателство, Огнянов ще тръгне утре на лагер с Дунав в Турция.

 

"Меридиан мач: Гошо Петков навива Чунчуков за Славия

 

Младежкия национал Цветелин Чунчуков е желан от Славия. За идването на голмайстора в най-стария столичен клуб съдейства вратарят Георги Петков, тъй като не е тайна, че Цветелин е негов племенник.

 

Чунчуков така и не успя да се наложи в лудогорец, след като за сезон и половина мачовете, които изигра за най-успешния ни тим в последното десетилетие, се броят на пръстите на едната ръка. От 2015 г. досега талантът записа само 4 срещи в Първа лига, без да отбележи гол. За втория отбор на „орлите" има 20 срещи и 6 попадения. Евентуален трансфер в Славия ще бъде опит да възроди кариерата си. Другият отбор, който след изкъсо ситуацията около Чунчуков е бивши му тим Ботев (Пд).


"Меридиан мач": Въпрос за пари изхвърлил Головодов

 

Павел Головодов е бил изхвърлен от ЦСКА-София, защото си е позволил да си търси парите, които не са му плащали в последните 5 месеца, научи „Меридиан Мач". Талантът действително не е взималзаплата цяла есен и си е позволил да потърси Стойчо Стоилов, за да разбере защо трябва да живее на ръба на бедността. Мениджърът, който на практика не заема никакъв пост на „Българска армия", обаче не вдигал телефона на Головодов. Това принудило младежът да потърси информация за проблемите си в администрацията на клуба, но неговата активност разгневила шефовете, които му спретнаха показно изгонване, като написаха декларация, обвинявайки го в липса на морал.

 

Павел Головодов едва ли ще остане на улицата. Той има два варианта пред себе си. По-вероятно е крилото да премине в дубъла на Лудогорец във Втора лига, където ще се опитат да възродят кариерата на младока. Головодов има подадена ръка вече и от ЦСКА 1948, където приютиха много юноши на автентичния ЦСКА. 

 

През есента той бе забелязан на трибуните на „Васил Левски" на мача на ЦСКА 1948, което предизвика гнева на клуба от „Армията" и бе един от поводите да бъде временно отстранен от отбора.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки