ЦСКА пуска на запис всички контроли в Испания

24 часа след мачовете те ще са достъпни в ЦСКА ТВ

ЦСКА пуска на запис всички контроли в Испания

Всички контроли на ЦСКА по време на лагера в Испания ще можете да гледате на пълен запис в ЦСКА ТВ 24 часа след изиграването им.

Футболен клуб ЦСКА и телевизионният канал Диема подписаха договор за преките предавания, като веднага след излъчването на мачовете те ще бъдат предоставяни и на ЦСКА ТВ.

Междувременно ЦСКА постигна договорка и за пета контрола по време на лагера в Испания. На 3 февурари от 17:00 часа българско време армейците ще срещнат датския първодивизионен Сьондерийске.

Съперникът на ЦСКА играе в датската Суперлига и заема шесто място във временното класиране с актив от 30 точки след 21 изиграни кръга. Сьондерийске няма загуба от 6 ноември, когато допусна поражение при гостуването си на лидера Копенхаген.

Сбълъсъкът с датчаните ще е последен на испанска земя за възпитаниците на Стамен Белчев. Контролите започнат тази неделя (22 януари) с проверка срещу Локомотив (Москва). На 24 януари от 13:00 часа е срещата ЦСКА - Чонгкинг Лифан, на 26 януари ЦСКА ще играе с  Рубин (Казан), а на 30 януари е проверката на момчетата на Стамен Белчев с Динамо (Киев).

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки