Билети от 10 до 100 лв. за Лудогорец – Копенхаген

„Нова Броудкастинг груп“ излъчва пряко 6 контроли, пропуските в продажба от петък

Билети от 10 до 100 лв. за Лудогорец – Копенхаген

ПФК „Лудогорец“ съобщава, че в петък (20 януари) в мрежата на Ивентим стартира продажбата на билетите за първия мач от 1/16 финалите в Лига Европа срещу „Копенхаген“.

Двубоят е на 16 февруари 2017 г. от 20,00 ч. на стадион „Васил Левски“.

Цените са както следва:

Сектор „А“, ложи – 100 лв
Сектор „А“ – 25 лв.
Сектор „Б“ – 10 лв.
Сектор „В“ – 15 лв.
Сектор „Г“ – 10 лв.
Сектор „Лъвчета“ – 15 лв.

ПФК „Лудогорец“ напомня, че Ивентим има пунктове във всички бензиностанции ОМВ, както и в магазините „Технополис“ в цялата страна. В София билети за мача „Лудогорец“ – „Копенхаген“ могат да бъдат закупени всеки ден между 10,00 ч. и 19,00 ч. от касата на Ивентим в столичния шопингцентър The Mall на булевард „Цариградско шосе“, билетен център в НДК, както и от касата на улица „Гурко“ пред главния вход на Националния стадион „Васил Левски“.

От клуба съобщиха още, че шест от контролните мачове на Лудогорец в Турция ще бъдат показани в каналите на „Нова броудкастинг груп“.

Това са срещите с Тренчин (27 януари), Заря Луганск (29 януари), Термалика (1 февруари), Жлин (4 февруари), БАТЕ (7 февруари) и Марибор (8 февруари).

Първите две контроли на шампионите на турска земя – срещу елитния руски Арсенал (Тула) на 19 януари и лидера в полското първенство Ягелония на 21 януари, ще бъдат излъчени на живо безплатно в официалния сайт на Лудогорец посредствум платформата Ludogorets TV, където е необходима единствено регистрация.  Двубоите започват в 17,30 ч. местно време (16,30 ч. българско). 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки