Екип на Sky Italia посети "Българска армия" (снимки)

Журналистите снимат филм за похода на Сампдория към финала на Шампионска лига преди 25 години, който започна точно на стадиона на ЦСКА

Екип на Sky Italia посети "Българска армия" (снимки)

Екип на италианския телевизионен канал Sky Italia посети днес стадион "Българска армия", съобщи официалният сайт на "червените". 

 

Гостите заснеха филм за похода на Сампдория към финала на Шампионска лига преди 25 години, който започна точно на стадиона на ЦСКА. Тогава поради гражданската война в Югославия действащият европейски шампион Цървена звезда игра на "Българска армия" своите мачове от евротурнирите.

 

Италианските журналисти използваха визитата, за да посетят Музея на спортната слава, където Александър Манов ги запозна с постиженията на ЦСКА в 28 вида спорт. 

 

Италианските колеги направиха и репортаж за историята на сблъсъците между ЦСКА и италиански отбори в Европа, като обърнаха особено внимание на полуфиналните сблъсъци между армейците и Интер през 1967 година. 

 

Екипът на ЦСКА Медия беше интервюиран от италианците за историята на футбола и волейбола в ЦСКА. Филмът ще бъде излъчен по Sky Italia в началото на май.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки