Финансовият директор на Левски преговаря със Сандберг

„Сините” имат доста футболисти, чиито контракти изтичат след 6 месеца

Финансовият директор на Левски преговаря със Сандберг

Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов, който пристигна в Агия Напа преди няколко дни със спортния директор Станислав Ангелов, проведе разговори с голяма част от футболистите на сините.

Отговарящият за финансовите въпроси шеф на столичани говори предимно с играчите, чиито договори изтичат, и с тези, на които се търси вариант да се прекратят взаимоотношенията като шведа Симон Сандберг. Опитният вратар Боян Йоргачевич и избраният за най-добър защитник в Първа лига за 2016 година Димитър Пиргов също имаха среща на четири очи с него.

Тимът на Елин Топузаков има доста футболисти, чиито контракти изтичат след шест месеца. Това са Георги Костадинов, Веселин Минев, Джереми де Ноойер, Александър Александров, Антонио Аниете и Сашо Александров, пише "Тема спорт".

В момента приоритет пред Левски е да се освободят от високата заплата на Сандберг. Така ще има свежи средства за привличането на нови играчи. Освен това сините искат на всяка цена да удължат договорите на вътрешните халфове Георги Костадинов и Джереми де Ноойер.

Те са основни играчи в състава на Елин Топузаков. Контрактите и на двамата изтичат с края на първенството и в момента те могат да преговорят и с други отбори, в които през лятото да преминат като свободни агенти.

Красимир Иванов започна работа в Левски през септември, когато Спас Русев пое властта в клуба. Той смени на поста Константин Баждеков, който заемаше тази позиция близо две десетилетия.

По-късно стана ясно, че двамата с Диана Иванова са изпълнителни директори на Левски. Иванов е и част от Управителния съвет на клуба.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки