Берое посочи вратата на Илия Миланов

„Искам да засилим конкуренцията в атака, няма да взимам играчи на проби”, заяви Феро

Берое посочи вратата на Илия Миланов

Треньорът на Берое Ферарио Спасов посочи вратата на защитника Илия Миланов.

24-годишният футболист не попада в сметките на специалиста за втория полусезон и не бе взет на лагера в Кипър, който започна вчера.

До дни двете страни трябва да разтрогнат договора по взаимно съгласие. Освен това старозагорци търсят нов отбор на друг бранител - Емин Ахмед, в който той да заиграе под наем.

През есента Миланов изигра 13 двубоя за заралии в Първа лига, като в тях не успя да отбележи гол. 20-годишният Ахмед пък се появи на терена в едва три шампионатни срещи.

Вчера сутринта Берое отлетя за Кипър. Старозагорци ще останат там до 2 февруари и ще изиграят 4 контроли. Съперници са полските Лех Познан (24 януари) и Висла Плоцк (27 януари), руският елитен Уфа (29 януари) и украинският Жирка (1 февруари). Всички срещи са с начален час 15:00.

Ферарио Спасов посочи, че селекцията в тима ще продължи. Новите попълнения са халфът Мартин Райнов, крилото Антон Карачанаков и нападателят Матеас Делич.

"В Кипър ще мога да разчитам на взетите до момента играчи. Ради Кирилов вече тренира с топка. Той, заедно с Борислав Цонев, трябва да се бори за присъствие в отбора. Селекцията е балансирана с двама българи и един чужденец. Мисля, че тримата ще повишат нивото и класата на отбора. Трябва да се адаптират по-бързо към нашите изисквания, което е важно. Продължаваме да работим по селекцията. Искам да създам известна конкуренция, където най-много виждам проблеми - в атака. На проби няма да идват футболисти. Може в Кипър да се появи нов играч на изненадващ пост", каза Феро, цитиран от "Тема спорт".

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки